VIDEO Panică şi flăcări, la Cluj

Două persoane au suferit arsuri şi atacuri de panică, după ce o vilă tip duplex din localitatea clujeană Floreşti a fost mistuită de flăcări, în urmă cu doar câteva ore.

Pârjolul a cuprins o parte a construcţiei, iar mai apoi s-a extins la tot imobilul. Pompierii nu au mai putut salva aproape nimic din construcţie, cu toate că la locul focarului au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere.

Incendiul din Floreşti, judeţul Cluj, a fost anunţat în jurul orei 15.00. Pompierii s-au deplasat cu 5 autospeciale de stingere, printre care şi una cu scară de lucru la înâlţime. La scurt timp de la izbucnirea focului, flăcările au cuprins tot duplexul, iar pompierii s-au străduit să limiteze extinderea şi la alte imobile.

În cartierul rezidenţial din Floreşti un incendiu se poate extinde cu repeziciune oricând şi asta pentru că imobilele sunt construite extrem de aproape. Duplexurile sunt despărţite doar de un drum de 4 metri şi între ele sunt 6 metri.

Două persoane au fost transportate la spital. Una cu atac de panică, alta cu arsuri pe mâini. Bărbatul care prezenta arsuri pe membre ar fi vrut să salveze din vâlvătaie două pisici rămase în imobilul cuprins de flăcări. Cauzele izbucnirii incendiului sunt în curs de stabilire.

Şi tot la Cluj, a fost panică, în această dimineaţă, într-un bloc din cartierul clujean Mănăştur, după ce un incendiu a distrus în totalitate un apartament. Chiriaşul care locuia acolo a suferit arsuri şi a fost transportat la spital. Tot la spital au ajuns alte trei persoane, care au avut atacuri de panică şi s-au intoxicat cu fum. Nouă persoane au fost evacuate din bloc pe timpul intervenţiei pompierilor. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului pare să fie, spun anchetatorii, un reşou lăsat în priză peste noapte. Pompierii au reuşit lichidarea focarului după aproximativ o oră.

Loading...