VIDEO Omorât pe trecerea de pietoni

Avea doar 19 ani şi a murit spulberat pe trecerea de pietoni. Şoferul vinovat, este şi el tânăr. Are 21 de ani şi este student.

A circulat cu viteză mare şi nu a mai apucat să-l ferească pe cel care traversa strada prin locul special amenajat. Acum, autorul accidentului va fi cercetat pentru omor din culpă.

Accidentul s-a produs duminică noaptea pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Timişoara. Şoferul venea dinspre Arad şi se îndrepta spre centrul oraşului. Nu l-a văzut pe tânărul care traversa strada şi l-a lovit în plin, deşi trecerea de pietoni este luminată şi semnalizată, inclusiv cu lumini intermitente.

Primii care au ajuns la locul accidentului au fost medicii de pe ambulanţă.

Cei care locuiesc în zonă spun că trecerea de pietoni ar trebui să aibă semafor, că poate astfel i-ar mai linişti pe şoferii care trec cu viteză, îndeosebi la lăsarea întunericului.

Reprezentanţii poliţiei au anunţat că vor analiza în Comisia de Circulaţie dacă se impune amplasarea unui semafor în zonă, existând însă riscul ca traficul să se aglomereze. Oamenii legii spun că iau în calcul chiar şi desfiinţarea trecerii de pietoni.

Loading...