VIDEO O nouă baladă pentru Elena Udrea. "Nino, nino" în colaborare cu Dorin Cocoş

elena_udrea_arest_main.jpg

arestare elena udrea
Elena Udrea şi Dorin Cocoş sunt parodiaţi într-o nouă melodie
FOto Facebook

Miercuri 11 februarie, o nouă baladă pentru Elena Udrea a fost publicată pe internet. Internauţii au construit pe piesa "Liberi" a celor de la 3Sud-Est, un pamflet cu versuri inspirate din cele petrecute în ultimele zile.

Creatorii baladei "Nu plânge Leană" au lansat miercuri, 11 februarie, o nouă melodie dedicată fostei «Blonde de la Cotroceni».  "Nino Nino" este o piesă cântată de Elena Udrea în colaborare cu Dorin Cocoş şi descrie situaţia în care cei doi se află în acest moment. Versurile baladei sunt semnate Lucian Pop aka Bubanu, iar vocile din clip aparţin Evei Blaj şi Adrian Blaj.

E a doua baladă pentru Elena Udrea. „Nu plânge, Leană!”, vizualizări record pe Youtube

Haz de necazul „blondei lui Băsescu” face şi o melodie care a ajuns virală pe Internet, „Nu plânge, Leană!”, adaptare a hit-ului „Nu plânge, Ana!”.
 

Loading...
 
 

Citește și

 • elena udrea mama chiftele cafea

  Suntem un popor amator de umor şi evenimentele care se petrec în societate pot fi o sursă de inspiraţie pentru imaginaţia celor mai miştocari dintre noi. Arestare Elena Udrea a fost unul dintre cele mai căutate construcţii de cuvinte în categoria imagini ale motoarelor de căutare de pe internet.

 • arestare elena udrea

  Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, că el crede în Elena Udrea, singurul partener politic care i-a mai rămas din foştii lideri PDL, indiferent cât de supăraţi sunt toţi pe el că n-o abandonează, subliniind că şi-ar putea schimba decizia după un verdict al judecătorilor.

 • elena udrea celula arest puscarie

  Elena Udrea, reţinută marţi seara pentru 24 de ore, şi-a petrecut noaptea în arestul Capitalei.

 • Elena Udrea arest farduri

  Elena Udrea, reţinută 24 de ore în dosarul Microsoft, şi-a petrecut noaptea de marţi spre miercuri în arestul Poliţiei Capitalei, departe de camerele de luat vederi ale jurnaliştilor. Fostul ministru al Turismului va fi prezentat miercuri judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu propunerea de arestare preventivă.