VIDEO Nevinovat, dar speriat

Ultima actualizare:
image

Un şofer de 19 ani din Timişoara a fugit imediat după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie, deşi nici măcar nu era vinovat. Un taximetrist nu i-a dat prioritate şi l-a aruncat cu tot cu maşină pe un spaţiu verde. Speriat, a smuls plăcuţele cu numere şi a dispărut. Poliţiştii l-au identificat şi îl caută acum, ca să îl audieze.

Acest tânăr era în maşină cu prietenul său când s-a produs accidentul. A văzut toată scena, dar din cauza loviturii greu îşi mai aminteşte ce s-a întâmplat. Ştie că a fugit şi el odată cu şoferul, dar s-a întîrs la locul accidentului, ca să le spună anchetatorilor tot ce ştie.

Colegii taximetristului, ajunşi imediat la locul accidentului după ce au aflat prin staţie ce s-a întâmplat, au încercat să pună mâna pe şofer, dar l-au pierdut.

Poliţiştii spun că vinovat de producerea accidentului este taximetristul, care nu i-a dat prioritate şoferului de 19 ani.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net