VIDEO Mihai Chirica, primarul Iașului, implicat într-un accident rutier

Ultima actualizare:
Ambele autoturisme au fost avariate
Ambele autoturisme au fost avariate

Mihai Chirica, primarul din Iași, a fost implicat într-un accident rutier sâmbătă seara, 7 martie într-o intersecție din oraș. Trei persoane, între care și edilul, au fost duse la spital în urma coliziunii dintre autoturisme.

Accidentul s-a produs într-o intersecție din orașul Iași, unde mașina primarului Mihai Chirica a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Edilul se afla în mașină alături de fratele său, relatează Ziarul de Iași. Celălalt șofer are 22 de ani și avea în dreapta lui o tânără de 19 ani. Toți cei trei implicați în accident au fost transportați la spital, sunt conștienți și au contuzii minore.

În jurul orei 22:39, un apel la 112 a anunţat un accident produs în oraş, soldat cu victime. Două autoturisme s-au izbit într-o intersecţie. Trei persoane, dintre care primarul Mihai Chirica, au fost duse la spital pentru mai multe investigaţii.

Momentul accidentului în care a fost implicat Mihai Chirica, primarul din Iași, a fost surprins de camerele video stradale. Mașina condusă de edil a intrat frontal într-un alt autoturism la pătrunderea în intersecție. Primarul și ceilalți doi ocupanți ai celuilalt autoturism au fost răniți ușor, iar ambii șoferi susțin că au pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului.


    Ambele autoturisme au fost avariateFoto: Ziarul de Iași
Ambele autoturisme au fost avariateFoto: Ziarul de Iași

„Echipajele de terapie intensivă şi prim-ajutor SMURD au intervenit în cazul unui accident rutier. Au fost preluaţi trei pacienţi, este vorba despre cei doi şoferi şi o pasageră din dreapta, din una dintre maşini. Pacienţii sunt toţi conştienţi, stabili hemodinamic, au, la evaluarea primară, contuzii la nivel toracic, la nivelul membrelor inferioare”, a declarat Dr. Diana Cimpoeşu – purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântului Spiridon” Iaşi, potrivit Digi 24. 

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că, în intersecţia Moara de Foc din municipiul Iaşi, a avut loc o coliziune între două autoturisme, iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcool test, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influenţa alcoolului. În cauză, se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului rutier şi luarea măsurilor legale ce se impun”, a explicat și purtătorul de cuvânt al IPJ Iași. 

Prima reacție a lui Mihai Chirica, după accidentul rutier

„Ieri puteam fi în scaunul cu rotile. Dumnezeu mi-a mai dat o șansa și-I mulțumesc pentru asta. Toți suntem bine, nimeni nu e rănit, iar mașinile se pot repara. (..) 

Mă bucur că și celelalte două persoane din celălalt vehicul nu au pățit ceva deosebit.

Sunt tineri, chiar foarte tineri și nu-i voi părăsi la greu pentru că puteam pleca cu toții pe un alt destin.. . Nu cred că au vrut să treacă prin asta și voi sta lângă ei.PS: Ca sa nu apăra dubii testul etilotest a înregistrat 0 pentru amândoi, iar la măsurarea mea celălalt șofer a fost martorul Poliției. Vom trece și peste acest necaz!”, a scris Chirica în mediul online. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net