VIDEO Maşină în flăcări, doi morţi

Ultima actualizare:
image

Au apărut imaginile tragediei din Brăila, unde un primar din Vrancea şi subordonatul lui, au murit în urma unui accident rutier. Maşina celor doi a fost lovită frontal de o alta care circula din sens opus. Imediat după impact, autoturismul în care se aflau vrâncenii a luat foc şi a ars ca o torţă. Şoferul vinovat de producerea tragediei este un constănţean, în vârstă de 45 de ani, care a fost şi el rănit şi se află la spital.

Tragedia a avut loc pe Drumul Judeţean 211A, între localităţile brăilene Viziru şi Cuza Vodă. Victimele aflate în maşina care a luat foc după impact erau edilul comunei vrâncene Vintileasca şi un angajat al primăriei.

La faţa locului au ajuns atât pompierii, cât şi mai multe echipaje medicale.

Cadrele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru cei doi bărbaţi din vrancea.

Poliţiştii brăileni susţin că tragedia s-a petrecut în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate extrem de redusă. Autoturismul primăriei din Vintileasca, ce avea sistem de alimentare pe GPL, a luat foc imediat după impact.

După primele verificări, oamenii legii au stabilit că vinovat de producerea tragediei este şoferul de 45 de ani, din Constanţa, care a intrat pe contrasens lovind maşina în care se aflau primarul şi subordonatul acestuia. Bărbatul vinovat a fost şi el rănit şi a fost transportat la spital. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pe numele acestuia pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net