VIDEO Încă două victime ale volanului pe dreapta

Două persoane au murit şi alta a fost grav rănită în urma unui accident care a avut loc azi-noapte pe un drum judeţean din Buzău. Se pare că viteza neadaptată la condiţiile de drum a fost cauza tragediei care a îndoliat mai multe familii. Autoturismul implicat în accident era cu volan pe dreapta.

Doar un morman de fiare strivite a rămas din maşina condusă de un tânăr de 28 de ani care se întorsese din Anglia să petreacă Sărbătorile acasă. Azi-noapte, în jurul orei 3, bărbatul a plecat la o plimbare cu doi prieteni, de 24 de ani şi, respectiv, 45 de ani. Din nefericire, maşina cu volan pe dreapta pe care o conducea cu viteză nu i-a mai ascultat comenzile şi, după ce s-a lovit de un pod, a fost proiectată la câteva zeci de metri mai încolo, în curtea unei case.

După dublul impact, roţile, parbrizul, dar şi bucăti din caroserie s-au răspândit pe şosea, iar maşina s-a oprit pe planşeu. Şoferul şi pasagerul din stânga, un tânăr de 24 de ani, au murit prinse în fiarele bolidului, în timp ce bărbatul de 45 de ani, care stătea în spate, a scăpat cu viaţă, dar este grav rănit.

Bărbatul care s-a trezit cu una dintre roţile maşinii în poartă nu ştia că una dintre victime era chiar un nepot al său.

Poliţiştii trebuie să afle acum dacă şoferul consumase alcool, lucru ce va fi stabilit după necropsie. Între timp, ei au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Loading...