VIDEO. Imagini de la Urgențe: ”Realitatea din spitale este cruntă. Asta trebuie arătat”

Ultima actualizare:

    Raed Arafat a făcut publice câteva imagini de la Urgențefoto: DSU
Raed Arafat a făcut publice câteva imagini de la Urgențefoto: DSU

Raed Arafat a făcut public pe pagina sa de Facebook un videoclip care surprinde imagini recente de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, unde ajung tot mai mulți pacienți în stare delicată din cauza infectării cu Covid-19.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) spune că aceasta este realitatea din spitalele românești, care se confruntă cu tot mai multe cazuri grave, atât din zona Covid, cât și din așa-numita zonă nonCovid.

Medicii care apar în videoclipul făcut public de Arafat atrag atenția că numărul de cazuri a crescut exponențial de la începutul lunii aprilie și că, în acest ritm, spitalele vor deveni în scurt timp neîncăpătoare. ”Realitatea din spitale este cruntă. Asta trebuie arătat. Oamenii trebuie să conștientizeze că dacă continuăm așa, pacienții în stare gravă care continuă să vină n-o să mai aibă loc în spitale”, spune dr. Emilia Turucz, medic specialist medicină de urgență.

Șeful DSU i-a îndemnat pe toți cei care-l urmăresc să distribuie filmul pentru a ajunge la cât mai mulți oameni.

"Acest scurt film vă arată situația reală din interiorul sistemului medical, la nivelul unităților de primiri urgențe. Poate îl distribuiți la cât mai mulți prieteni că să înțeleagă care este realitatea, și ca să facă parte din marea echipă care încearcă să ajungă la normalitate cât mai repede. Când vorbesc de «marea echipă», aceasta ne include pe toți, cetățeni, societate civilă și autorități locale și centrale!", este mesajul transmis de Raed Arafat pe pagina sa de Facebook. 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net