VIDEO Gafă impardonabilă făcută de Viorica Dăncilă la SInteza Zilei: a confundat irigațiile cu inundațiile

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nu mai e nicio surpriză faptul că premierul Viorica Dăncilă se confruntă cu probleme de exprimare atunci când apare în fața camerelor tv. Numai că, de data asta, gafa făcută în direct, la Sinteza ZIlei, le-a întrecut pe toate! Până și Mihai Gâdea s-a simțit jenat de situație!

Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii Sinteza ZIlei, a întrebat-o la un moment dat pe Viorica Dăncilă dacă a avut vreun dialog cu ministrul Agriculturii pe tema inundațiilor din ultima perioadă care au afectat grav recoltele. Deși începuse să răspundă acceptabil, confirmând ajutorul pe care statul român l-a cerut la Bruxelles, premierul țării, neavând în față vraful de hârtii din care să citească răspunsurile, s-a încurcat, apoi, grav de tot, încurcând inundațiile cu irigațiile, scrie g4media.ro!

  • Mihai Gâdea: Ați vorbit cumva cu domnul ministru, toată vremea foarte proastă de vara asta, ploi, inundații, se anunță un an agricol profund afectat?
  • Viorica Dăncilă: Am vorbit cu domnul ministru al Agriculturii. Sunt culturi afectate, am vorbit la Bruxelles să vedem cum putem să obținem fonduri pentru a putea să-i ajutăm pe fermierii care au culturile afectate. Pentru că vedem aici (pe slide-uri – n.red.) programul de irigații, e un program foarte important pentru România, așa cum știți în programul de guvernare ne-am propus ca până în 2020 să avem 2 milioane hectare irigate. După cum se poate observa, într-un an și jumătate avem 1,2 milioane hectare irigate, avem 47 de obiective de investiții noi aprobate, avem 25.300 contracte de irigații. Acest guvern a făcut ca apa să fie gratuită până la stația de pompare. Avem 470 de stații de pompare pentru combaterea inundațiilor”.

Văzând că Dăncilă vorbește despre altceva, Gâdea a lăsat capul în jos și s-a apucat să citească din slide-urile pe care erau prezentate rezultatele guvernării PSD-ALDE, încercând din răsputeri să găsească o întrebare la care să poată și premierul Viorica Dăncilă să răspundă fără să se uite, cu spaimă, spre staff-ul ei care era în spatele camerelor, în platou. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net