VIDEO Dezvăluiri incredibile! Cum a ucis-o Cioacă pe Elodia. Ce spune anchetatorul

Ultima actualizare:

    Cristian Cioacă
Cristian Cioacă

Marius Iacob, procurorul care a condus ancheta care a dus la condamnarea lui Cristian Cioacă pentru uciderea Elodiei Ghinescu, a vorbit într-un recent interviu pentru Romania TV despre felul în care s-a produs crima de care se face vinovat Cioacă

Procurorul susţine că s-a ajuns la crimă de la o ceartă banală care a degenerat.

"S-a produs o ceartă, iar el a lovit-o repetat până când a avut loc decesul Elodiei Ghinescu", a spus procurorul Marius Iacob. Potrivit acestuia, proba în sprijinul ipotezei acesteia sunt petele de sânge de sub podeaua camerei respective. "O pată mare de sânge s-a găsit sub podea. Cel mai probabil, sângele s-a scurs de pe pereţi sub podea. Urmele de sânge provin de la o agresiune. Erau stropi ceea ce înseamnă aceştia au sărit în urma unor lovituri aplicate victimei", a relatat Iacob.

Acesta crede că, ulterior, Elodia a tranşată şi pusă într-o geantă. "Cristian Cioacă a avut la dispoziţie cinci ore să ascundă cadavrul. El a putut să ascundă cadavrul pe o rază de 200 de kilometri în jurul Braşovului. Este posibil să-l fi lăsat în lacul de acumulare de la Vidraru", a spus magistratul adăugând că vegetaţia abundentă şi adâncimea lacului au făcut ca trupul să nu fie găsit.

Iacob susţine că încă de când a preluat cazul a avut convingerea că Cioacă şi-a ucis soţia. "El a făcut mai multe greşeli. A dat declaraţii contradictorii. Testul poligraf a dovedit că el are un comportament simulat, că avea o legătruă cu dispariţia soţiei. El a spus că era obosit. Se întâmplă ca uneori, persoane vinovate să aibă suficientă stăpânire de sine încât să treacă testul, dar este multa mai rar ca cineva să-l pice fără să fie vinovat", a exlicat procurorul, potrivit Romania TV.

VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net