VIDEO A băut şi a omorât doi tineri cu maşina

Doi oameni au murit într-un grav accident rutier, provocat la Constanţa de un şofer beat, care a făcut praf un autoturism. Bărbatul, care conducea o maşină de teren, a intrat pe contrasens într-o curbă şi a lovit o maşină în care se aflau doi tineri de 18 ani. Ambii au murit pe loc.

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 22 Constanţa -Tulcea, între localităţile Palazu Mic şi Cogealac, la ora 6 dimineaţa. O maşină cu număr de Constanţa a ratat o curbă şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o alta. Impactul a fost extrem de violent, iar cei doi tineri de 18, ani aflaţi în autoturismul lovit, au murit pe loc.

Şoferul vinovat a fost dus la spital pentru prelevarea probelor biologice, iar apoi la Poliţie pentru audieri.

Când pompierii de la descarcerare au ajuns la locul accidentului, au găsit o imagine cumplită. Două maşini zăceau răsturnate pe câmp, iar una dintre ele era de nerecunoscut. Prinsese înauntru doi tineri, care nu mai dădeau niciun semn de viaţă.

Ofiţerii de la Rutieră au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Loading...