VIDEO Bătaie în trafic la Timişoara

Ultima actualizare:
image

O banală şicanare în trafic, la Timişoara, s-a lăsat cu o bătaie cu pumni şi picioare între cei doi şoferi implicaţi în conflictul spontan. Incidentul s-a petrecut aseară pe unul din cele mai circulate bulevarde din oraş şi a fost surprins de un cameraman amator.

În cadrele surprinse cu telefonul mobil se vede cum şoferul unui autoturism opreşte în spatele unei maşini de transport, sare de la volan, îl injură şi încearcă să-l lovească pe şoferul firmei de curierat. Acesta coboară din maşină şi cei doi încep să se bată. Şoferul autoturismului fuge chiar printre maşinile aflate în trafic şi puţin a lipsit să nu fie lovit de una dintre acestea. În cele din urmă cei doi au fost despărţiţi de alţi şoferi. Poliţiştii încearcă acum să îi identifice pe bătăuşi, care riscă amenzi serioase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
concert pixabay jpg
targ sibiu pevremuri jpg
incendiu ploiuesti (2) jpeg
sticla ketchup1 jpg
cosmos 7682504 1280 jpg
condimente pixabay jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net