VIDEO Așa arată bucuria! De fericire că a învins coronavirusul un gorjean a jucat hora în curtea spitalului

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost externat după ce a fost internat timp de 30 de zile Foto Captură video
Bărbatul a fost externat după ce a fost internat timp de 30 de zile Foto Captură video

Un gorjean de 60 de ani s-a vindecat de coronavirus, după ce a fost internat o bună perioadă de timp în spital. De fericire că a scăpat cu bine de virusul care a făcut deja 1227 de victime la nivel național bărbatul a încins o horă chiar în curtea spitalului. Asistentele care l-au condus în curte s-au amuzat și bucurat de fericirea pacientului lor și au imortalizat.

Un bărbat de 60 de ani, din comuna Văgiulești, județul Gorj, a fost ratat timp de o lună pentru coronavirus. După 30 de zile pe care le-a petrecut în spital, simțindu-se slăbit, pensionarul s-a vindecat și a primit aprobarea de a pleca acasă, la cei dragi.

De fericire că s-a vindecat, el nu a mai avut răbdare să iasă din curtea spitalului și a încins o horă chiar în fața asistentelor care l-au avut în îngrijire pe întreaga perioadă. 

Ele au fost cele care au înregistrat momentul de bucurie pură a pensionarului și au făcut ca imaginile să devină virale în mediul online. "Omul se bucură de toate, și de felul cum a fost tratat și, sigur după atâtea zile, și că a plecat acasă" , a declarat Constantin Târziu, managerul spitalului suport pentru COVID-19 din orașul Târgu-Cărbunești.

Bilanţ coronavirus România 

Până astăzi, miercuri, 27 mai  s-au înregistrat 18.594 de cazuri confirmate cu noul coronavirus și 1227 de decese, numărul celor care s-au vindecat fiind de 12.162.

Alexandru Rafila susţine că numărul îmbolnăvirilor va creşte la iarnă 

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, avertizează că un al doilea val de infectări cu coronavirus va avea loc odată cu venirea sezonului rece. "În iarnă discutăm de o creştere care e normală pentru toate virusurile cu transmitere respiratorie. Există această sezonalitate şi pentru gripă şi pentru alte tipuri de coronavirus, cu o transmitere intensă iarna şi scăzută în sezonul cald", a declarat Alexandru Rafila. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net