VIDEO Agresor sexual căutat de poliţie la Galaţi

O fată de doar 10 ani din Galaţi a fost atrasă de un bărbat în scara unui bloc şi acolo a fost agresată sexual.

Atacul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 8, în timp ce minora se ducea spre şcoală. Poliţiştii au recuperat imagini cu presupusul atacator şi le-au făcut publice, cerând ajutorul populaţiei pentru identificarea lui. Fata este audiată în prezenţa unui psiholog şi a părinţilor şi va fi supusă şi unei investigaţii medico-legale. Un bărbat bănuit că ar fi autorul agresiunii a fost reţinut în Brăila.

Agresiunea a avut loc în scara unui bloc de pe strada Brăilei, din Galaţi, iar locatarii spun că au auzit ţipete dar, cum sunt mulţi copii dimineaţa în drum spre şcoală, nu au dat mare atenţie. Abia când au sosit poliţiştii au aflat ce s-a întâmplat, de fapt.

În zonă, oamenii cred că a devenit periculos să laşi un copil să se ducă singur la şcoală, deoarece poate deveni oricând victima cuiva.

Poliţiştii l-au dat în urmărire pe presupusul agresor pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Poliţiştii au identificat, se pare, la Brăila, un individ cu semnalmentele celui căutat. Acesta este un brăilean, în vârstă de 39 de ani, despre care oamenii legii au fost anunţaţi că întreţinea raporturi sexuale, pe faleza Dunării, cu un tânăr, posibil minor. A fost reţinut şi este audiat. Ancheta va stabili dacă agresorul sexual din Brăila este una şi aceiaşi persoană cu cel căutat în Galaţi.

Loading...