Victor Ponta spune adevărul despre Pilonul II de pensii

Ultima actualizare:

    Fostul premier Victor Ponta spune că propunerea de a fi luaţi banii din Pilonul II de pensii i-a fost făcută şi lui când era premierFOTO: adevarul.ro
Fostul premier Victor Ponta spune că propunerea de a fi luaţi banii din Pilonul II de pensii i-a fost făcută şi lui când era premierFOTO: adevarul.ro

Guvernanții s-au întrecut în declarații despre desființarea, naționalizarea sau diminuarea Pilonului II de pensii. Iată că adevărul îl spune fostul premier Victor Ponta.

Românii se uită năuci la declarațiile întortocheate depre banii depuși de ei la Pilonul II de pensii. Președintele Klaus Iohannis a pus și el o întrebare tulburătoare: mai sunt bani de pensii și salarii pentru anul acesta?

Victor Ponta a făcut lumină în această chestiune. Fostul premier Ponta spune că propunerea de a fi luaţi banii din Pilonul II de pensii i-a fost făcută şi lui când era premier. ”Mi-a fost făcută (n.r. propunerea) de aceleaşi persoane care acum conduc Guvernul în baza mandatului dat de domnul Dragnea”, a spus Ponta la o conferință de presă, citat de news.ro.

Mai sunt bani de pensii?

“Da, sunt pentru că iei din altă parte. Dacă mă întrebaţi dacă sunt bani de pensii şi peste 20 de ani, în ritmul ăsta vă spun că nu. Din acest motiv, eu cotizez la Pilonul II de pensii cum cotizează şi colegii mei. Dacă vreţi, anul ăsta sunt bani de pensii dacă îi ia pe cei de la Pilonul II. Dar vreau să vă spun un lucru foarte direct: mama mea e pensionară, iar dacă îi spune cineva vrei să îţi măresc pensia, normal că zice da. Dar dacă îi spune vrei să îţi măresc pensia, tăind-o pe a lui Victor peste 20 de ani, o să zică nu”, a afirmat Ponta.

Fostul premier nu crede că guvernanţii au renunţat la ideea de a lua banii din Pilonul II de pensii, spunând că aceeaşi propunere i-a fost făcută şi lui când era premier. 

“Credeţi că au renunţat ? Eu nu cred că au renunţat pentru că această propunere de a lua banii de la pensii mi-a fost făcută şi mie când eram prim-ministru Mi-a fost făcut de aceleaşi persoane care acum conduc guvernul în baza mandatului dat de domnul Dragnea”, a mai afirmat Victor Ponta, citat de news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net