Victor Ponta, externat de la spitalul din Istanbul. Mai stă în Turcia 28 de zile

victor_ponta.jpg

victor ponta externat turcia
Victor Ponta va fi externat duminică (21 iunie), de la Spitalul Medipol din Istanbul şi urmează să anunţe dacă se întoarce în România.
Foto:Arhivă Click!

Victor Ponta va fi externat de la spitalul din Istanbul, duminică (21 iunie). Premierul a fost operat la genunchi, în urma unei accidentări de la un meci de baschet. Externarea a fost decisă în urma unei consultaţii efectuate de medicii turci.

Premierul Victor Ponta a anunţat că se va întoarce în ţară peste 28 de zile, conform Mediafax.  Înainte de operaţie, Ponta estima că va reveni în ţară cel târziu vineri (19 iunie), însă medicii turci au decis să îl mai ţină în spitalul Universitar Medipol din Instanbul timp de două zile. Gabriel Oprea continuă să fie la cârma guvernului, până se va întoarce Victor Ponta în România. Operaţia a avut loc luni (15 iunie). Victor Ponta a plecat spre Turcia, alături de premierul turc Recep Erdogan, din Baku, Azerbaidjan.

În locul lui Victor Ponta, la conducerea guvernului a fost mandatat vicepremierul Gabriel Oprea. Medicul care l-a însoţit pe premier, Ion Bogdan Codrean a declarat că acesta nu va avea voie să calce şi să se sprijine pe piciorul operat cel puţin trei săptămâni şi i-a recomandat ca în tot acest timp să nu meargă la guvern.

Loading...
 
 

Citește și

  • operatie victor ponta

    Operație Victor Ponta: premierul nu se va da prea repede jos din pat. Liviu Dragnea a declarat că acesta are dureri mari și că își va realua activitatea abia peste trei-patru săptămâni. Este un caz istoric pentru România, când un prim-ministru pleacă din fruntea executivului pentru o perioadă de timp atât de lungă.

  • ponta operatie istanbul turcia clinica medic ortoped roman

    Operaţie Victor Ponta. Premierul a mers, luni, pentru o intervenţie chirurgicală la o clinică din Turcia după ce medicii de la Spitalul Militar i-au recomandat să se opereze pentru că are un ligament rupt și îi sunt afectate meniscul și cartilagiul genunchiului stâng. A ales să se lase pe mâna specialiştilor de la Istanbul pentru a avea "linişte şi odihnă".

  • Victor Ponta

    ”Mândri că suntem români”, răsuna, în mai 2014, din toate afişele electorale ale PSD pentru alegerile europarlamentare. Lângă acest slogan trona, mândru nevoie mare, chiar premierul Victor Ponta. Din gură este naţionalist, însă faptele îl contrazic. Pentru o operaţie de rutină a plecat la turci, vacanţele şi le petrece în ţări exotice, copiii şi-i lasă în grija unei filipineze, iar în garaj are un Land Rover.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1