Victor Ponta, în Deltă cu toţi miniştrii Cabinetului său

ponta1.jpg

victor ponta delta dunarii cabinet
Victor Ponta i-a fotografiat pe colegii săi, la masă, în timpul team bulding-ului

Premierul Victor Ponta i-a convocat, vineri, în Delta Dunării, pe toţi miniştrii Cabinetului său pentru o şedinţă informală, premierul publicând câteva poze pe pagina sa de Facebook, scrie Mediafax.

Şeful Executivului a postat, vineri, pe Facebook, poze din Delta Dunării alături de câţiva miniştrii, printre care ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, cel al Transporturilor, Iulian Matache, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, ministrul pentru Dialog social, Liviu Pop, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin şi ministrul delegat pentru Relația cu Parlamentul, Eugen Nicolicea.

ponta_2.jpg

victor ponta delta sedinta cabinet
În fotografia realizată de premier apar: ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, și ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop

În poze mai apar ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu şi ministrul Economiei, Mihai Tudose.

Ponta scrie că Delta Dunării este locul ideal, în fiecare an, pentru team building.

„Delta Dunării - ca în fiecare an locul ideal pentru team building. Guvernul este o echipă sudată și performantă, suntem colegi și prieteni, iar pregătirea politicilor publice până la sfârșitul anului este extrem de importantă pentru toți cetățenii”, a arătat premierul.

În Delta Dunării se află toţi miniştrii, fiind convocaţi de Victor Ponta pentru o şedinţă informală.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1