Victor Ciutacu a dat în judecată o colegă de la România TV. Citiţi tot scandalul aici!

Ultima actualizare:
Sorina Matei
Sorina Matei

Transferul lui Victor Ciutacu de la Antena 3 la România TV a stârnit multe controverse în lumea presei. Nici chiar noii colegi n-au văzut cu ochi buni angajarea fostului "antenist" la televiziunea lui Sebastian Ghiţă.

Unul dintre motive l-ar fi reprezentat şi salariul lui Ciutacu, care s-ar ridica la 15.000 de euro pe lună. Moderatoarea Sorina Matei, de la RTV, l-a făcut chiar "jeg uman" pe colegul ei.


    Sorina Matei
Sorina Matei

Pentru aceste calomnii, Ciutacu a dat-o în judecată pe ziaristă.

"Un coleg din presă care se ocupă de Justiție și căruia-i mulțumesc și pe această cale, m-a anunțat, în această seară, că individul Victor Gabriel Ciutacu, absolut întâmplător, amic al doamnei Elena Udrea și domnului Dorin Cocoș, m-a dat în judecată.

Citație n-am primit,  plângerea e înregistrată pe 19 aprilie 2013, iar reclamantul Victor Gabriel Ciutacu, așa cum văd pe portalul instanțelor de judecată ale Ministerului Justiției, îmi cere "pretenții daune morale". Mai multe, nu știu.

Nu vă ascund deloc faptul că este primul proces din viața mea iar eu, mai mult decât alții, cred în Justiție și cred puternic în dreptate. Ca atare, vreau să câștig acest proces pentru că, în acestă țară, adevărul trebuie să primeze iar unele lucruri au mers chiar prea departe.

P.S. Îi multumesc, tot pe această cale, îndeosebi doamnei Elenei Udrea pentru tot "sprijinul logistic" oferit amicului ei. Aşa ceva chiar nu se poate uita

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net