«Vatmanul a închis uşile tramvaiului şi mi-a lăsat fetiţa singură pe refugiu»

Ultima actualizare:

    Alexia, 7 ani, şi mama ei, Cristina
Alexia, 7 ani, şi mama ei, Cristina

Gest incalificabil al unui vatman de pe tramvaiul 1 din Bucureşti! Mama unei fetiţe de doar 7 ani povesteşte într-o postare pe Facebook cum vatmanul a lăsat în staţie copilul, închizând uşile şi plecând înainte să coboare şi bunicul acestuia.

"Azi, pe linia tramvaiului 1, la staţia Lunca Bârzeşti, pe la ora 12.10, un deştept de vatman mi-a speriat copilul de moarte! Este incalificabil ce a făcut acest om! S-a gândit el, în prostia lui, să închidă uşile şi să ignore că un bătrân, respectiv bunicul fetei mele, cobora mai greu din tramvai”, scrie Cristina Ologeanu, mama fetiţei, pe pagina sa de Facebook.


    Staţia de tramvai unde s-a întâmplat incidentul
Staţia de tramvai unde s-a întâmplat incidentul

Ea povesteşte că fetiţa a coborât în staţie, însă bunicul ei a rămas în tramvai pentru că vatmanul a închis uşile şi a plecat şi, deşi ceilalţi călători au strigat la el să oprească, acesta şi-a continuat drumul. „Copilul a început să urle, să ţipe, să alerge după tramvai, pe şine. Oamenii au ţipat să oprească tramvaiul, dar vatmanul şi-a văzut de drum. Noroc că a recunoscut-o cineva în staţie pe fii-mea şi a adus-o acasă în siguranţă. Vatmanul a oprit abia la următoarea staţie... (...) Nu se poate aşa ceva! Nu te uiţi în oglindă înainte să închizi uşile? Ar trebui dat afară!”, scrie mămica.

Reprezentanţii Regiei spun că nu tolerează astfel de comportamente şi că vor fi luate măsuri după ce vor asculta şi punctul de vedere al bărbatului. Se poate merge până la desfacerea contractului de muncă al vatmanului, precizează RATB pentru news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net