Vama Nădlac: Trei morţi şi 29 de răniţi după ce două autocare s-au ciocnit

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Erau pe drum de aproape două zile. Veneau din Spania cu un autocar şi abia aşteptau să ajungă acasă. Bucuria pasagerilor, când au intrat în ţară prin Vama Nădlac, nu a durat decât câteva minute. Şoferul grăbit a intrat într-o curbă cu 90 de km/h şi s-a izbit frontal de un alt autocar.

Imagini de groază, ieri dimineaţă, pe DN 7, la Nădlac. Două autocare, unul care venea din Spania, iar celălalt care se îndrepta spre Ungaria s-au ciocnit frontal. Impactul a fost devastator. Trei şoferi au murit, iar 29 de pasageri au fost răniţi.

Autocarele s-au transformat într-un morman de fiare, iar oamenii au trecut prin momente de groază. Uşile autocarului care venea din Spania s-au blocat, iar pasagerii s-au trezit captivi în maşină. În disperarea lor de a scăpa, au spart un geam şi au sărit afară.

"A fost isterie în autocar. Uşile erau blocate, iar oamenii se înghesuiau să iasă pe geam”,  pasageră în autocarul  care venea din Spania (Foto: www.arq.ro)

simeon stalpnicul png

"A fost isterie, groază, frică. Lumea vroia să iasă pe geam, că uşile erau blocate. Şoferul, unul dintre ei, era prins acolo. Strigam cu toţii după ajutor", a povestit un pasager din autocarul din Spania. Oamenii spun că totul s-a întâmplat din cauza vitezei. Şoferul a intrat într-o curbă periculoasă cu 90 km/h, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens în autocarul care făcea cursa Târgu Secuiesc - Budapesta.

Ambii şoferi ai autocarului care venea din Spania, dar şi cel care conducea spre Ungaria au murit pe loc. 29 de pasageri, dintre care 4 copii, au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul din Arad cu 7 ambulanţe şi 4 salvări SMURD. O singură persoană se află în stare gravă şi a fost operată de urgenţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net