Văduva bărbatului tranşat de Carmen Bejan vrea să-i crească copilul. Iubitul criminalei a fost eliberat

Ultima actualizare:

    În momentul reţinerii, Carmen era  slabă şi  îngrijită
În momentul reţinerii, Carmen era slabă şi îngrijită

Lucreţia Schroth, soţia bărbatului ucis acum doi ani de studenţii Carmen Bejan şi Sergiu Florea, se oferă să crească copilul pe care îl aşteaptă criminala aflată în puşcărie.

Iubitul lui Carmen a fost eliberat astăzi

Claudiu Şatran, tatăl copilului lui Carmen Bejan, a fost eliberat astăzi din puşcărie, după o pedeapsă de 10 ani. El a declarat că a stabilit deja data nunţii cu iubita lui pe 11 aprilie. În vârstă de 35 de ani, bărbatul este tatăl copilului pe care-l aşteaptă acum Carmen.

Văduva bărbatului tranşat vrea să crească copilul criminalei

Văduva lui Trifu Schorth (foto) vrea să crească bebeluşul ce urmează să se nască în mai puţin de două luni. "Îl iau şi îl cresc eu, eu îl cresc. Să nu ajungă pe străzi", a spus femeia.

Familia lui Carmen Bejan nu vrea să audă de aşa ceva şi spune că are cine să se ocupe de copil. La rândul ei, viitoarea mămică vrea ca tatăl copilului să îl crească, dat fiind faptul că el va ieşi din puşcărie în mai puţin de o lună, scrie Mediafax.

Lucreţia Schroth
Lucreţia Schroth

"Am fost în vizită la penitenciar la Carmen zilele trecute, cu familia, şi ne-a transmis foarte clar că tatăl copilului va fi cel care îl va creşte. El se eliberează peste câteva săptămâni şi s-a înţeles cu nepoata mea că va fi tată pentru acest copil", a declarat Daniel Bejan, unchiul lui Carmen Bejan.

"În cel mai nefericit caz, copilul va creşte la bunicii din Ineu pentru că sângele nu se face apă", a adăugat unchiul lui Carmen Bejan.

Părinţii fetei speră totuşi că aceasta va reuşi să-i înduplece pe procurori să o lase să nască în libertate. "Ar fi un handicap pentru acest copil ca în certificatul de naştere să fie trecut că s-a născut la Penitenciarul Rahova. Nu are nicio vină ca să pornească astfel în viaţă", a afirmat unchiul lui Carmen Bejan, precizând totodată că văduva bărbatului ucis de Carmen vrea copilul acesteia din motive fianciare.

"Poate vrea să devină asistent maternal şi să mai ia un ban de la stat, cine ştie ce-i trece prin cap, dar să nu se gândescă că acest copil ajunge pe drumuri", a mai spus unchiul lui Carmen Bejan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net