Vadim Tudor, scos imediat din groapă! Ce s-a întâmplat

sicriu_corneliu_vadim_tudor.jpg

sicriu corneliu vadim tudor
Groparii au întâmpinat dificultăți la coborârea sicriului lui Corneliu Vadim Tudor în cavou
foto: captură România TV

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață luni, 14 septembrie, la vârsta de 65 de ani. Joi, 17 septembrie, fostul lider PRM a fost purtat prin Capitală de cortegiul funerar, iar aproximativ la ora 11.30 a început slujba de înmormântare.

După cuvântările preoților, numeroase focuri de armă au fost trase în onoarea lui. Momentul înmormântării s-a apropiat cu pași repezi, însă atunci când au încercat să coboare sicriul în cavou, groparii au întâmpinat probleme tehnice.

Sicriul lui Vadim nu a încăput în cavou

sicriu_cavou_corneliu_vadim_tudor.jpg

sicriu cavou corneliu vadim tudor
Dimensiunile cavoului sunt prea mici față de sicriul lui Corneliu Vadim Tudor
foto: captură România TV

 

Criptele cavoului s-au dovedit a fi prea înguste pentru dimensiunile sicriului regretatului Corneliu Vadim Tudor. Timp de mai mult de 20 de minute, groparii s-au chinuit să găsească o soluție pentru a-l înmormânta pe fostul lider PRM.

În cele din urmă, aceștia au ajuns la concluzia că trebuie să lărgească pereții de la intrarea în cavou. Groparii au adus imediat o daltă și un ciocan și au început să lucreze pentru a ajunge la dimensiunile potrivite. 

Loading...

Citește și

 • inmormantarea lui vadim tudor

  Înmormântarea lui Vadim Tudor are loc joi (17 septembrie), la Cimitirul Ghencea Civil. Slujba va fi oficiată de 16 preoți, unul dintre ei fiind chiar nașul său de cununie. La ceremonie se vor recita de poezii și discursuri. Sunt așteptați foarte mulți oameni la înmormântarea lui Vadim Tudor, având în vedere că la priveghi a fost o coadă formată din sute de oameni. „Tribunul" s-a stins din viață luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani.

 • vadim tudor

  În jur de 4.000 de oameni au venit să îl conducă pe ultimul drum pe Corneliu Vadim Tudor, joi (17 septembrie). Slujba de înmormântare a început în jurul orei 11.30, la Cimitirul Ghencea. Mai multe persoane au făcut gesturi scandaloase și s-au urcat pe morminte pentru a poza sicriul cu trupul neînsuflețit al “tribunului”.

 • adim

  Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie, la vârsta de 65 de ani, în urma unui infarct. Fondatorul Partidului România Mare era cunoscut ca un stelist înfocat. Martor al succesului istoric al echipei în finala Cupei Campionilor de la Sevilla, din 1986, Vadim a avut parte de o primire impresionantă, în Ghencea, pe ultimul său drum.

 • cristian tudor popescu vadim tudor

  Cristian Tudor Popescu (58 de ani) a făcut o analiză poetică a versurilor scrise de Corneliu Vadim Tudor, care a murit luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani. El a dat câteva exemple scrise de fondatorul partidului România Mare despre adversarii săi politici. Vadim și-a ironizat rivalii în poezii, i-a comparat cu animale sau i-a amenințat că „vor muri până-n Crăciun”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1