Vacanțe reduse cu 50 % la Târgul de Turism 2020 de la Romexpo

antalya_2.jpg

antalya vacanta
Alături de Grecia, Turcia rămâne una dintre destinațiile preferate de români
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Reduceri de până la 50% la Târgul de Turism al României de la Romexpo, care a început joi şi va fi deschis până la 23 februarie. Turoperatorul Paralela 45 lansează o campanie de promoții speciale, în perioada 18-24 februarie, disponibilă pe portalul paralela45.ro, în agențiile din rețea și la standul târgului.

Discounturile sunt cuprinse între 10 și 50% din tariful de cazare, în funcție de destinație, și se cumulează cu cele aplicate în perioada de Early Booking. Cele mai solicitate destinații se așteaptă să fie Turcia (Antalya, Alanya și Bodrum), Grecia și Egiptul, devenite în sezonul 2020 și mai accesibile turiștilor români din întreaga țară, după introducerea mai multor curse charter. Spre Antalya, Alanya și Bodrum sunt programate 23 de curse săptămânale, din 13 orașe: București (patru curse săptămânale spre Antalya și una spre Alanya), Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu Mureș și Iași (câte două curse/săptămână), Bacău, Arad, Baia Mare, Oradea, Suceava, Constanța, Craiova, Satu Mare (una pe săptămână, ultimele trei fiind noi în sezonul 20202). Spre regiunea Bodrum-Kusadasi-Marmaris se zboară din București și din Cluj-Napoca (noutate în 2020) o dată pe săptămână.

Oferta de insule grecești cuprinde anul acesta Creta/Heraklion din București, Cluj-Napoca, Iași, precum și din Târgu Mureș și Oradea (noutăți în 2020); Creta/Chania, Corfu, Rhodos și Mykonos (noutate în 2020) din București, în total nouă curse săptămânale.

Spre Egipt sunt programate trei curse săptămânale din București, Cluj-Napoca, Timișora (pentru Hurghada) și una, din București, spre Sharm el Sheikh.

Prețuri valabile în perioada campaniei promoționale Paralela 45

În perioada campaniei, prețurile pornesc de la 359 de euro/persoană pentru șapte nopți în Antalya, cu plecare de la București, de la 471 de euro/persoană pentru pachetul cumpărat de la Constanța, de la 488 de euro/persoană din Satu Mare și de la 467 de euro/persoană din Craiova. O vacanță în Bodrum costă de la 468 de euro/persoană la Cluj-Napoca. Un pachet pentru Heraklion de la Târgu Mureș costă de la 376 de euro/persoană, iar din Oradea de la 383 de euro/persoană. Prețurile pentru Hurghada pornesc de la 473 de euro/persoană, iar pentru Sharm el Sheikh de la 446 de euro/persoană. 

“Cea mai spectaculoasă creștere estimăm că o va avea Egiptul, în acest an, la 100.000 - 120.000 de turiști. Și în Hurghada, și în Sharm el Sheikh sunt hoteluri bune, noi, frumoase, cu all inclusive, mâncarea este bună. Vacanța în Egipt este o alternativă la Antalya, unde au fost anul trecut aproape 250 de mii de români”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45

Prețurile afișate în campania de reduceri speciale au toate taxele incluse. Pe portalul de turism www.paralela45.ro, turiștii au la dispoziție  și graficul de tarife pentru fiecare hotel, întreg sezonul 2020, și pot alege vacanța potrivită, în funcție de buget. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • La Târgul de Turism 2020 vă puteți cumpăra vacanța pentru la vară

    Iubitorii de vacanțe trebuie să fie pe fază. Joi, 20 februarie, începe Târgul de Turism 2020, care va fi organizat la Romexpo. Ca în fiecare an, agențiile de turism se întrec în oferte care mai de care mai atractive. Spre exemplu, una dintre ele își dă posibilitatea să achiți o parte din sejur cu mangneți de frigider.

  • Au muncit o viaţă întreagă şi acum, la pensie, nu-şi doresc decât să se plimbe, să se relaxeze, să vadă lumea-ntreagă. Vârstnicii sunt o categorie aparte de turişti, iar agenţiile au pachete speciale pentru aceştia. Se numesc Senior Voyage şi se adresează persoanelor peste 55 de ani. Studiile arată că seniorii români merg de două ori pe an în vacanţe, în ţară sau străinătate, nu merg niciodată singuri, fie însoţiţi de copii, nepoţi sau prieteni pe care i-au cunoscut în alte vacanţe, şi cheltuiesc în jur de 500 de euro pe sejur.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul