Vacanţe de Paşte la munte, cu 20% mai ieftine

Ultima actualizare:

    În vacanţa de Paşte, copiii pot învăţa cum se încondeiază ouăle
În vacanţa de Paşte, copiii pot învăţa cum se încondeiază ouăle

Staţiunile montane din Braşov, de pe Valea Prahovei, din Harghita sau din Covasna mai au locuri libere pentru Paşte, iar preţurile au scăzut, informează adevarul.ro.

  • La Poiana Braşov, pe ultima sută de metri, preţurile au scăzut cu 10-20%, comparativ cu momentul lasării ofertelor, în luna februarie. La hotelurile de 4 şi 5 stele, un sejur de patru nopţi costă între 300 şi 600 de euro de cuplu, cu 50-100 de euro mai puţin decât în februarie. La hotelurile de 3 stele puteţi găsi sejururi şi cu 200 de euro de cuplu, tot pentru patru nopţi de cazare. Turiştii care ajung de Paşte în Poiana Braşov trebuie să ştie că încă se schiază pe unele pârtii, în special în partea superioară a Masivului Postăvaru. Preţurile la transportul pe cablu (gondolă, telecabină, teleschi) au scăzut şi ele cu 25%. 
  • Predealul este mai ieftin decât Poiana Braşov, dacă vreţi să veniţi la munte pentru Paşte. Preţurile pleacă de la 150 de euro şi pot ajunge la 300 de euro de cuplu pentru un sejur de trei nopţi, cu aproximativ 50-75 de euro mai ieftin decât la lansarea ofertelor. 
  • La Buşteni puteţi găsi oferte la 150 de euro de cuplu pentru trei nopţi de cazare, demipensiune şi masa festivă în ziua de Paşte. Aceleaşi condiţii se oferă şi la Sinaia, însă aici preţurile sunt mai mari, respectiv 250 de euro de cuplu. Şi aici preţurile au scăzut cu 50 până la 75 de euro per sejur.
  • Pensiunile din Bran, Moieciu, Fundata sau Şirnea, o zonă extrem de căutată de turişti, vin şi ele cu oferte de ultimă oră. Preţurile au scăzut puţin, iar acum puteţi petrece Paştele la preţuri între 100 şi 200 de euro de cuplu, pentru un sejur de trei nopţi cu demipensiune şi masă festivă de Paşte. 
  • Preţuri foarte bune sunt şi în zona Covasna-Harghita. Aici, un sejur de trei nopţi de Paşte nu depăşeşte 150 de euro de cuplu. Turiştii sunt aşteptaţi cu supă gulaş, tocăniţă de miel la ceaun şi prăjituri tradiţionale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net