Vă vine să credeți? Traian Băsescu spune zilnic o rugăciune!

Ultima actualizare:

Nu pare o persoană religioasă. Totuși, Elena Udrea spune că fostul președinte Traian Băsescu are tot timpul în geantă o carte de rugăciuni, dăruită de ea. ”Citește în fiecare zi”, spune deputata.

Ca de fiecare dată când apare, Elena Udrea spune lucruri neștiute de românii de rând. Invitată la B1 TV, deputata a făcut, joi seară (29 septembrie), dezvăluiri surprinzătoare din viața lui Traian Băsescu.

”Domnul preşedinte Traian Băsescu umblă în geantă cu o psaltire dată de mine şi citeşte în fiecare zi Psalmul 22. Este o mantră de protecţie”, a spus Elena Udrea, la B1 TV.

De altfel, și ”blonda de la turism” a descoperit credința. De luni, 3 octombrie, este studentă la un master în Teologie Ortodoxă, la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. În plus, Elena Udrea a anunțat că a început demersurile pentru înființarea unui Institut al Fericirii.

Psalmul 22

1. Domnul mă paşte şi nimic nu-mi va lipsi.2. La loc de păşune, acolo m-a sălăşluit; la apa odihnei m-a hrănit.3. Sufletul meu l-a întors, povăţuitu-mă pe căile dreptăţii, pentru numele Lui.4. Că de voi şi umbla în mijlocul morţii, nu mă voi teme de rele; că Tu cu mine eşti.5. Toiagul Tău şi varga Ta, acestea m-au mângâiat.6. Gătit-ai masă înaintea mea, împotriva celor ce mă necăjesc; uns-ai cu untdelemn capul meu şi paharul Tău este adăpându-mă ca un puternic.7. Şi mila Ta mă va urma în toate zilele vieţii mele, ca să locuiesc în casa Domnului, întru lungime de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net