Ups! Mecanicii ascensoarelor găsesc prezervative şi chiloţi în casa liftului

cornel_cionca.jpg

Cornel Cionca, lifturi, reparare si intretinere
De 50 de ani, Cornel Cionca se ocupă de montarea şi de repararea lifturilor
Foto: Arhivă personală

Viața celor care repară lifturi nu este ușoară, dar nici lipsită de momente amuzante. Cornel Cionca are 67 de ani și este managerul unei firme care se ocupă cu repararea sau întreținerea a sute de lifturi din Arad. Bărbatul spune că ar putea scrie o carte despre situațiile comice pe care el și colegii lui le-au trăit de-a lungul anilor.

La un moment, reprezentanții unui hotel sunau insistent la firmă, disperați din cauza faptului că nu pot deschide liftul. „Mi-au mărturisit care e urgenţa: în lift se afla tortul mirilor. Invitaţii cântaseră deja de cinci ori «La mulţi ani», dar tortul nu mai ajungea“, povesteşte un tânăr angajat al lui Cornel Cionca.

Necazuri cu un câine

Un alt episod hazliu s-a consumat când trei poliţişti supraponderali au rămas blocaţi într-un ascensor, din pricina gabaritului depăşit. De asemenea, un câine a fost trimis cu liftul la etajul opt de către un locatar, dar patrupedul n-a mai ajuns la destinaţie. Pentru că animalul nu a fost suficient de greu pentru a activa senzorul de greutate în cabina liftului, acesta s-a blocat între etaje, îşi aminteşte Cornel Cionca. „Patrupedul era al unui locatar şi era învăţat cu liftul. Când cineva urca, animalul intra și el intra în cabină. Într-o zi, un locatar a trimis câinele la etajul opt, unde era proprietarul, dar liftul s-a blocat. Locatarii ne-au sunat ca să ne anunţe că s-a stricat ascensorul, însă nimeni nu ştia dacă e cineva înăuntru. Vă daţi seama ce surpriză am avut, găsind un câine când am deschis uşile! De atunci, de fiecare dată când suntem sunaţi de la acest bloc, îi întrebăm pe oameni de câine, dacă sunt siguri că nu l-au uitat în cabină“, râde Cornel Cionca.

lift.jpg

lift, reparatii
Liftul stricat, coşmarul locatarilor care stau la etajele superioare
Foto: "Adevărul"

Un beţiv dormea fără griji

Situații inedite se întâmplă și în cazul celor care au consumat alcool. Înainte de 1989, un bărbat în stare de ebrietate s-a urcat în lift şi a apăsat pe buton, ascensorul s-a blocat între etaje, iar arădeanul a adormit între timp. Soţia, văzând că bărbatul nu mai ajunge acasă, a alertat Poliţia şi l-a căutat prin spitale. În acest interval de timp, vecinii din bloc au anunţat firma de întreţinere că ascensorul nu mai merge. „Când am deschis uşile, am dat de bărbatul dat dispărut. Omul dormea liniştit în lift“, spune Cornel Cionca.

Sex între etaje

Mai sunt şi arădeni care şi-au dorit să trăiască scene fierbinți, precum cele din filme, în lift. Unii au și făcut-o, dar s-a mai întâmplat să rămână blocați. La deschiderea ușilor, cuplurile n-au fost găsite dezbrăcate, însă anumite semne i-au făcut pe ingineri să înțeleagă despre ce a fost vorba. „Lifturile vechi au și buton de blocare, așa că unii se mai opresc între etaje cu alte scopuri. Se întâmplă să nu mai pornească liftul și ne cheamă să-i salvăm. Nu are rost să vă spunem ce găsim în puțul liftului: chiloți şi prezervative“, adaugă amuzat unul dintre inginerii de la firmă.

Citeşte întreaga poveste pe adevarul.ro!

Loading...

Citește și

  • sex lift pozitii sexuale risc sex oral

    Există două lucruri după care bărbații sunt înnebuniți: sex și risc. Iar când cele două se întâlnesc, fii sigură că iubitul tău este în al nouălea cer. Deci, dacă vă gândiți să încercați poziții și locuri noi, lasă dormitorul și experimentează sexul în lift.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1