Un urs a intrat într-o pensiune din Băile Tuşnad. Altul a pătruns într-un magazin din localitate

urs.jpg

Urs Harghita
Un urs a intrat într-un magazin din Harghita pe timpul nopții
Foto: news.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Jandarmii harghiteni au fost solicitaţi să intervină miercuri noaptea, 16 iunie, pentru îndepărtarea unor urşi! Unul dintre aceștia a intrat într-o pensiune din Băile Tuşnad, unde a provocat stricăciuni, iar un altul a intrat într-un magazin din aceeaşi localitate. În timpul patrulării pe străzile din localitate, jandarmii au observat şi alţi urşi care au fost îndepărtaţi în zona împădurită.

Primul apel primit la 112 miercuri, a fost făcut de către o femeie la ora 23.26. Ea anunţa prezenţa unui urs în interiorul unei pensiuni de pe strada Bradului din oraşul Băile Tuşnad. 
“La faţa locului a fost trimis de îndată un echipaj de jandarmerie din cadrul Postului de Jandarmi Montan Băile Tuşnad, care însă nu a mai găsit ursul acolo. Animalul sălbatic a provocat stricăciuni, fiind mai mult decât probabil în căutare de hrană”, a transmis Jandarmeria Harghita. 
Al doilea apel a fost făcut la aproximativ o oră după miezul nopţii, un bărbat semnalând prezenţa unui urs în faţa primăriei din aceeaşi localitate, iar din cele relatate de către acesta ursul a spart uşa unui magazin şi a intrat.

“Un echipaj de jandarmerie din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil  a ajuns în scurt timp la pe strada Oltului şi a îndepărtat din locul unde iniţial fusese semnalat doar un urs, era şi o ursoaică cu trei pui. Continuându-şi patrularea, echipajul de jandarmerie a mai observat urşi pe străzile din localitate şi aceştia fiind îndepărtaţi înspre zona împădurită”, au anunțat jandarmii.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5