Un tânăr mascat a fost împuşcat, după ce a atacat oamenii pe stradă, în Năvodari

hand-3052115_1920.jpg

Un tânăr mascat a fost împușcat după ce a atacat și a alergat oameni pe stradă
Foto Pixabay.com

Un tânăr de 25 de ani din Iaşi, mascat şi înarmat cu două cuţite, a fost împuşcat, la Năvodari, acest lucru s-a întâmplat după ce a alergat mai multe persoane şi a atacat un poliţist care încerca să-l prindă.

Nicu Alexandru Cuprian, tânărul de 25 de ani din Iaşi care, mascat şi înarmat cu două cuţite, a fost împuşcat la Năvodari, după ce a fugărit mai multe persoane şi a atacat un poliţist care încerca să-l prindă, nu a putut fi audiat până la această oră, deoarece a intrat în sala de operaţie, potrivit mediafax.ro.

Băiatul în vârstă de 25 de ani, identificat drept Nicu Alexandru Cuprian din Iaşi, se află în spital, unde a suferit o intervenţie chirurgicală după ce a fost împuşcat în picior în momentul în care a fost prins.

„El a suferit o intervenţie chirurgicală, iar în acest moment este în afară de pericol. Va mai fi ţinut câteva zile sub supraveghere medicală”, au declarat reprezentanţi ai Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa.

Conform poliţiştilor din Constanța, vineri dimineaţă, o patrulă de ordine publică de la Poliţia Năvodari a observat două femei şi doi bărbaţi care alergau şi strigau după ajutor, urmărite de o persoană mascată.

„Poliţiştii au recunoscut persoana în cauză, care avea faţa acoperită cu o mască, iar în mâini ţinea două cuţite. La vederea patrulei, agresorul a fugit în direcţia opusă, moment în care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, pe mai multe străzi din oraşul Năvodari, atât pedestru, cât şi cu autospeciala de poliţie”, au transmis poliţiştii constănţeni..

Bărbatul a fost găsit după aproximativ un kilometru, în timp ce intra într-un gang din apropierea unei pieţe şi, în timp ce unul dintre poliţişti l-a urmărit pe jos, colegul acestuia a blocat aleea cu autospeciala de poliţie.

Agentul l-a somat pe agresor în repetate rânduri să se oprească, însă, la un moment dat, acesta l-a atacat pe poliţist. Poliţistul a tras un foc de armă, rănind tânărul în picioare, motiv pentru care poliţistul a cerut un echipaj de ambulanţă şi între timp a dat primul ajutor victimei.

Cele patru victime, toţi tineri cu vârste în jur de 20 de ani, le-au spus poliţiştilor că nu îl cunoşteau pe bărbatul respectiv, fiind atacaţi de acesta în plină stradă. Înainte să o ia la fugă, ei l-au văzut venind spre ei cu faţa mascată, purtând glugă şi ameninţându-i cu cuţitele.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1