Un poliţist s-a sinucis în sediul Poliţiei Buzău

Ultima actualizare:

    Poliţistul a lăsat un bilet de adio (Foto: Arhivă)
Poliţistul a lăsat un bilet de adio (Foto: Arhivă)

Un angajat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Buzău s-a împuşcat mortal în cap, sâmbătă seară, cu pistolul din dotare, chiar în sediul Poliţiei municipiului Buzău.

Poliţistul, care avea 36 de ani, venise la serviciu cu puţin timp înainte de începerea programului de lucru. Ofiţerul avea gradul de inspector şi lucra la Secţia 4 de Poliţie Rurală Buzău. El a fost găsit de către un coleg, care a auzit focul de armă,a declarat pentru "Adevărul" purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul Florina Crucianu.

Poliţistul era căsătorit şi avea doi copii mici.

Evaluat psihologic în anul 2009

Poliţistul care s-a sinucis în sediul Poliţiei Buzău a fost evaluat psihologic ultima dată în anul 2009, iar rezultatele nu au indicat nicio tulburare psihică, o nouă testare fiind programată pentru anul viitor. Inspectorul nu avea probleme la serviciu, nu era cercetat disciplinar şi avea rezultate bune în activitate.

Inspectorul a lăsat un bilet de adio în care îi cere scuze soţiei pentru gestul făcut. Familia inspectorului a fost anunţată de incident, soţiei poliţistului făcându-i-se rău la aflarea veştii. Ulterior, ea a primit îngrijiri medicale de la medicii de pe Salvare chemaţi la sediul Poliţiei municipiului Buzău.

La ieşirea din sediul Poliţiei, socrul inspectorului a declarat că bărbatul nu avea probleme, avea o familie frumoasă, însă în ultima vreme avea o uşoară depresie.

"Nu avea probleme financiare, financiar stăteau mult peste medie, nu ştiu ce l-a determinat să facă asta. Poate o să aflăm mai multe zilele următoare. Parcă să spun că în ultima vreme avea o uşoară depresie. Cred că sistemul e de vină", a declarat socrul poliţistului mort.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net