Un nou scandal în sistemul sanitar românesc! Un bătrân a fost trimis acasă cu fracturi grave!

Ultima actualizare:

    Foto simbol
Foto simbol

Medicii de la Spitalul Judeţean din Craiova sunt acuzaţi de rudele unui bărbat în vârstă de 78 de ani că au refuzat să îi interneze cu toate că bătrânul avea mai multe coaste rupte după ce fusese implicat într-un accident rutier.

Dumitru Ciuculete a ajuns la numai două zile din nou la spital cu dureri insuportabile. El spune că i-a fost făcută o radiografie, iar medicii au decis să îl trimită acasă pe motiv că nu a suferit leziuni care să îi pună viaţa în pericol.

"Când am ajuns acasă nu mă mai puteam mişca absolut deloc. Mă durea tot corpul, aşa că luni dimineaţă am venit din nou la spital. Mi-au făcut din nou raze şi au depistat că am patru coaste rupte şi plămânul perforat în urma accidentului de maşină. Am fost internat imediat", a spus Dumitru Ciuculete.

Motivul diagnosticului lipsă dat de medici este unul revoltător. Fiica acestuia, Constanţa Lupu, spune că a mers să le ceară explicaţii medicilor pentru faptul că la prima radiografie nu au putut stabili un diagnostic, iar aceştia i-ar fi spus că aparatul este vechi.

Mai mult decât atât, doctorii se scuză şi spun că bătrânul nu avea nimic rupt când a ajuns prima oară la spital. "Este posibil ca pacientul să fi suferit un alt traumatism sau un nou traumatism toracic în urma căruia sa fi rezultat fracturile costale", a spus a spus o sursă din spital.

Colegiul Medicilor Dolj a declanşat o anchetă în acest caz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net