Un nou cutremur în județul Buzău! Este al doilea seism cu magnitudine peste 4 grade din această săptămână

cutremur.jpg

cutremur, seism, Buzau
Un cutremur de 4,1 s-a înregistrat la Buzău
Foto: Arhiva Click!
Citeste tot despre: 

Un nou cutremur semnificativ a avut loc în județul Buzău, în noaptea de sâmbătă spre duminică (8 septembrie). Seismul a avut o magnitudine de 4,1 pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 136 de kilometri.

Este cel de-al doilea cutremur cu magnitudine peste 4 care se înregistrează în județul Buzău în această săptămână. Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a anunţat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a înregistrat un cutremur în judetul Buzău.

Seismul s-a produs la ora 02.22, la 136 de kilometri adâncime şi a avut magniudinea 4,1 pe scara Richter, potrivit news.ro.

„Intensitatea cutremurului în zona epicentrala a fost de II grad(e) Mercalli”, a transmis INCDFP.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Nehoiu (13km), Vălenii de Munte (28km), Întorsura Buzăului (31km), Slănic (32km), Urlaţi (42km). În urmă cu câteva zile a avut loc un alt seism. Marți (3 septembrie) s-a produs un cutremur cu magnitudinea 4,5 pe scara Richter în judeţul Buzău. Seismul a fost înregistrat la o adâncime de 116 kilometri. 

 

Loading...

Citește și

  • seismograf inregistreaza seism si cutremur

    Un seism cu o magnitudine de 4,5 a fost înregistrat în zona Vrancea, la o adâncime de 169.46 km de kilometri, în jurul orei 14:52 (3 septembrie). Acesta este cel mai mare cutremur de anul acesta, din România. Un sesism cu magnitudinea de 4,4 grade s-a produs în 9 ianuarie, în zona Vrancea.

  • Cutremur

    Au avut loc două noi cutremure s-au produs în Zona seismică Vrancea, amble având magnitudinea e 3 pe scara Richter. Unul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în judeţul Vrancea, iar al doilea, vineri dimineaţă, în judeţul Buzău.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1