Un nou bilanț îngrijorător de îmbolnăviri. Singurul județ care nu a înregistrat niciun caz nou de COVID-19

coronavirus-romania.jpg

coronavirus romania
Vineri, 7 august, a fost înregistrat un nou număr de îmbolnăviri și de decese
Sursă foto: Arhivă Click!

Vineri, 7 august, a fost înregistrat un nou record de îmbolnăviri, dar și de decese provocate de noul virus. 1378 de persoane au fost testate pozitiv în ultimele 24 de ore, iar alte 50 și-au pierdut viața. Un singur județ din țară nu a raportat niciun caz nou, în timp ce municipiul București deține cea mai maree cifră de noi cazuri, 199.

Singurul județ care n-a raportat niciun caz nou de COVID-19 în ultimele 24 de ore este Giurgiu, în vreme ce recordul de îmbolnăviri de la o zi la alta a fost înregistrat în București, respectiv 199. În clasamentul negativ al celui mai mare număr de cazuri, Bucureștiul este urmat de Prahova, cu 110 și Argeș, cu 96.

Alte 8 județe au raportat, în ultimele 24 de ore, sub 10 noi cazuri de COVID-19: Călărași (2), Botoșani, Ialomița (3), Harghita (5), Sălaj (6), Satu Mare, Teleorman (7), Tulcea (8).

605 persoane, reconfirmate cu coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică informează că un număr de 605 persoane au fost retestate şi au fost reconfirmate pozitiv cu COVID-19. "Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 605 de persoane au fost reconfirmate pozitiv", precizează GCS.

123 de români de peste hotare, răpuși de COVID-19

Un număr de 5.612 de români din afara ţării au fost confirmaţi ca infectaţi cu SARS-CoV-2, anunţă, vineri, Grupul de Comunicare Strategică (GCS). Numărul deceselor înregistrate în rândul cetăţenilor români din străinătate cu COVID-19 este de 123, nefiind modificări în cest sens de la ultima raportare.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1