Un medic din Satu Mare i-a returnat plicul cu bani unei bătrâne: „Credeți-mă, sunt plătit pentru munca mea!”

medic.jpg

medic carei
Un martor la incident a povestit totul presei locale
Foto: pixabay
Citeste tot despre: 

Un doctor din Spitalul municipal Carei, din Satul Mare, a returnat un plic cu bani pe care l-a primit de la o pacientă pensionară între actele sale medicale. Gestul medicului a fost dezvăluit de un alt pacient, care a fost martor.

Medicul a primit actele medicale ale pacientei sale în cabinet şi ar fi observat plicul cu bani abia mai târziu, iar femeia deja plecase în salonul ei. Doctorul a căutat-o pe pensionară și i-a dat înapoi plicul cu bani. De față era și un alt pacient, care a povesit totul pentru presasm.ro.

Un alt pacient a văzut cum s-a întâmplat totul

„Vă arat fluturaşul meu de salariu. În cazul în care pe cuponul dumneavoastră de pensie apare o sumă mai mare decât salariul meu, atunci vă înţeleg gestul. Dar eu, credeţi-mă, sunt plătit pentru munca mea”, i-a spus medicul bătrânei.

„A dus plicul în salon unei bunicuțe înapoi, (țin să precizez că acest plic nu în buzunar a fost strecurat ci între acte, fără ca acest medic să observe) (...)De acest gest de ce nu vorbeşte nimeni. Da, există şi medici cu bun-simţ. Da, avem asemenea medici, doctori la Carei. Sunt mândru că sunt careian”, a spus martorul pentru sursa citată.

Loading...

Citește și

  • Scene demne de film la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Mai multe persoane au sunat la 112 şi au reclamat că un medic face scandal. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au intrat în sala de operaţie peste doctorul reclamat, pentru că acesta refuza să vină afară. Medicul i-a avertizat pe poliţişti că nu au voie într-un bloc operator, iar pentru că acţiunea i s-a părut abuzivă, a început să-i filmeze.

  • medic fals

    Încă un caz de fals medic s-a descoperit în București, de data aceasta în sistemul public de sănătate, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov, la secția de Ginecologie.