Victor Ciutacu a luat legătura cu Radu Mazăre în Madagascar: „E bine. Are o afacere cu...”

mayare.jpg

radu mazare
Este foarte posibil ca Radu Mazăre să nu se mai întoarcă deloc în România
Foto: arhivă personală

Jurnalistul Victor Ciutacu pretinde că a luat legătura cu Radu Mazăre în Madagascar, după ce acesta din urmă a fugit din țară, fără să-i anunțe pe polițiști, deși e cercetat în libertate. Ciutacu susține că edilul și-a luat rezidență pe termen lung în insula africană.

Victor Ciutacu, jurnalist și prezentator la România Tv, a dezvăluit că a vorbit cu Radu Mazăre după ce s-a aflat că acesta a plecat din țară. jurnalistul susține că fostul primar al constanței a plecat legal în Madagascar, chiar dacă a încălcat singura condiție impusă de instanță: să se prezinte săptămânal la sediul poliției din Constanța.

”Am vorbit de Sărbători, dacă tot mi-am făcut datoria să vă anunț că a plecat Radu Mazăre din România, am menținut legătura cu el. E bine, e liniștit, așteaptă îndeplinirea formalităților. Stă legal în Madagascar, are permis de ședere pe termen lung. Și-a luat rezidență pe termen lung, are o afacere împreună cu mai mulți oameni. Stă acolo, petrece Sărbătorile acolo cu mai mulți prieteni”, a declarat Victor Ciutacu la România Tv.

Amintim că și patronul canalului de televiziune România Tv, Sebastian Ghiță, este fugit din țară, în condițiile în care și el are probleme cu legea.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1