Un jandarm din Argeș, găsit mort la locul de muncă. Bărbatul s-a împușcat în cap cu arma din dotare

politia-nu-treceti-accident-arad-21022019.jpg

semn politia nu treceti
Jandarmul s-a împușcat cu arma din dotare la scurt timp după ce fusese condamnat cu suspendare pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice
Sursă foto: Arhivă Click!

Un jandarm din Argeș a fost găsit mort, joi dimineață, împușcat la locul de muncă. Prima ipotează luată în calcul de oamenii legii este cea a sinuciderii pentru că jandarmul a primit o condamnare cu suspendare după ce ar fi fost prins beat la volan în urmă cu câteva zile.

Maior Flavius Tănase, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Argeş, a declarat că jandarmul era în serviciu la Barajul Vidraru și a fost găsit împușcat în cap cu armamentul din dotare.

"Colegul a fost găsit în această dimineață, împușcat în cap, cu arma din dotare. Momantan, se fac cercetări la fața locului pentru a stabili cauzele. Intrase în serviciu aseara și dimineață a fost găsit de șeful de tură. Nu dădea niciun semn că ar avea probleme", a declarat Flavius Tănase, în dimineața de 6 august.

Jandarmul primise o condamnare cu suspendare

Prima ipotează luată în calcul de polițiști este cea a sinuciderii. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, tatăl unui copil, fusese prins beat la volan și primisese o condamnare cu suspendare pentru fapta sa. Avea posibilitatea de a ataca decizia instanței, însă a decis să își încheie socotelile cu viața într-un mod brutal.

Loading...