Un jandarm care păzea un centru de carantină din Alexandria s-a împuşcat în cap

Ultima actualizare:

    foto: arhivă Click!
foto: arhivă Click!

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Teleorman, este vorba despre un jandarm angajat în anul 2009, care fusese mutat de la IJJ Mehedinţi anul acesta, în luna februarie.

Ultima testare psihologică a acestuia a avut loc in anul 2017, când a fost declarat apt. ”În ceea ce priveste circumstanţele in care s-a produs aceasta tragedie, acestea vor fi stabilite de catre instituţiile competente. Există o anchetă în desfăşurare, iar noi vom sprijini acest demers legal şi vom pune la dispoziţia instituţiilor abilitate toate informaţiile care vor fi solicitate„, a precizat Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Teleorman.

„Poliţia municipiului Alexandria a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la un imobil de pe raza municipiului se află o persoană în stare de inconstienţă, care prezintă o plagă prin împuşcare", spun repreşentanţii IPJ Teleorman. Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului Militar al Curtii de Apel Bucureşti. Potrivit adevarul.ro, incidentul s-ar fi petrecut la Hotelul Mara, din Alexandria, judeţul Teleorman, unde a fost deschis un centru de carantină. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net