Un jandarm care păzea un centru de carantină din Alexandria s-a împuşcat în cap

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Teleorman, este vorba despre un jandarm angajat în anul 2009, care fusese mutat de la IJJ Mehedinţi anul acesta, în luna februarie.

Ultima testare psihologică a acestuia a avut loc in anul 2017, când a fost declarat apt. ”În ceea ce priveste circumstanţele in care s-a produs aceasta tragedie, acestea vor fi stabilite de catre instituţiile competente. Există o anchetă în desfăşurare, iar noi vom sprijini acest demers legal şi vom pune la dispoziţia instituţiilor abilitate toate informaţiile care vor fi solicitate„, a precizat Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Teleorman.

„Poliţia municipiului Alexandria a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la un imobil de pe raza municipiului se află o persoană în stare de inconstienţă, care prezintă o plagă prin împuşcare", spun repreşentanţii IPJ Teleorman. Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului Militar al Curtii de Apel Bucureşti. Potrivit adevarul.ro, incidentul s-ar fi petrecut la Hotelul Mara, din Alexandria, judeţul Teleorman, unde a fost deschis un centru de carantină.
 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1