Un “impostor” s-a infiltrat la mitingul anti-Iohannis. Ce mesaj a afișat

Duminică (5 februarie) a avut loc la Cotroceni un miting care l-a avut in vizor pe președintele României, Klaus Iohannis.

Mulțimea scandalizată, formată din câteva site de persoane, i-a cerut președintelui  demisia, desfințarea DNA și și-a arătat susținerea pentru Guvernul Grindeanu. Printre numeroasele pancarte cu “Iohannis, trădător de țară”, “Demisia”, sau “Jos cu Iohannis” s-a putut remarca și una pe care participanții au trecut-o cu vederea. Asta nu pentru că era nesemnificativă, ci pentru că era scrisă în germană, lucru greu de descifrat de protestatari.

"Herr Klaus, diese verstehen nicht warum sie gekommen sind"-"Domnule Klaus, ei nu înțeleg de ce au venit aici".

Mesajul protestatarului nu era nicidecum o injurie la adresa președintelui, ci mai degrabă o susținere din „umbră” a acestuia. Pancarta a fost remarcată de Alexandru Balotescu pe o inregistrare video. “Faptul că stă acolo fără ca nimeni să își dea seama sau sa îl întrebe măcar ce anume scrie pe afiș nu face decât să îi susțină mesajul.”

Cel care avea pancarta se infiltrase în mulțimea revoltată dar nici unul dintre protestatari nu a putut înțelege ironia.

Mesajul este vizibil la minutul 17:56.

 

proteste_cotroceni_01.jpg

proteste cotroceni
Gunoaiele lăsate în urmă de protestatarii de la Cotroceni au fost strânse de jurnaliști și de jandarmi
foto: Valentin Dinu / Realitatea TV

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1