Un elev de 11 ani din Botoșani, bătut cu bestialitate de profesorul de religie pentru că nu a vrut să-și facă semnul crucii

Ultima actualizare:

    Băiatul a ajuns acasă plind e sângeFoto: pixabay
Băiatul a ajuns acasă plind e sângeFoto: pixabay

Caz șocant în Botoșani! Un elev a fost bătut crunt de profesorul de religie, pentru că a refuzat să facă semnul crucii. Cazul este cercetat de conducerea şcolii, de poliţie, dar şi de Mitropolia Moldovei,

 Preotul l-ar fi luat de urechi pe băiat şi l-ar fi dat cu capul de perete pentru că nu a vrut să-şi facă semnul crucii, potrivit Digi24. Băiatul de 11 ani a fost dus acasă, cu urechea plină de sânge, de un sătean care l-a văzut pe marginea drumului. Șocată de starea în care și-a găsit copilul acasă, mama copilului a chemat ambulanţa.

Profesorul de religie din Botoșani a agresat și alți copii

Copilul a ajuns la spital cu mai multe traumatisme. Medicii i-au făcut un examen tomograf și l-au internat pentru ivestigații amănunțite. 

„L-a obligat să facă cruce şi băiatul nu voia”, a declarat mama elevului bătut. Se pare că profesorul de religie nu e la prima abatere. Relatarea copilului şi a mamei sale este susţinută şi de alţi părinţi. Mama altui elev a confirmat şi ea că cel care l-a agresat pe băiat a fost profesorul de religie, care i-a forţat pe copiii să facă cruce.

„I-a obligat să se închine, să facă cruce şi să spună mai multe recitale ortodoxe. Copiii nu erau de acord. Toţi copiii erau terorizaţi. Au fugit copiii din clasă. Au ieşit ca de la filme de groază. Fata a venit acasă plângând. Suspină şi nici nu mai vrea să meargă la şcoală”, a declarat tatăl unei alte eleve. 

Conducerea şcolii desfăşoară o anchetă disciplinară, iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru purtare abuzivă. De asemenea, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei s-a autosesizat în acest caz.

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net