Un director din Primăria Târgu-Jiu, surprins în timp ce femeia de serviciu îi face pedichiura

marian_rotaru.jpg

marian rotaru director primaria targu-jiu
Directorul Marian Rotaru în timp ce femeia de serviciu îi îngrijeşte picioarele
foto: scandaldegorj.ro

Direcţia de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu s-a transformat în salon de înfrumuseţare sau cel pu'in asta reiese dintr-o imagine publicată în presa locală. Directorul Marian Rotaru apare într-o fotografie care circulă pe reţelele de socializare în care i se face pedichiura chiar în biroul său. Cea care se ocupă de unghiile şefului nu este nicidecum o angajată cu studii în domeniu, ci o femeie de serviciu din unitate.

Primarul din Târgu Jiu a luat foc după ce o imagine cu un director al său face vâlvă în mediul online. Este vorba despre Marian Rotaru, şeful Direcţiei patrimoniu care este ajutat să-şi facă pedichiura de o angajată care în mod normal se ocupă să facă curăţenie în birouri. "Voi cere o nota explicativă. Nu e o imagine care face cinste nici Direcţiei, nici Primăriei municipiului Târgu Jiu“, a spus Marcel Romanescu, primarul oraşului, despre această fotografie, publicată şi pe site-ul Scandaldegorj.ro.   

La rândul său, directorul surprins în acea imagine se scuză şi spune că imaginea este veche şi nu este nici pe departe ceea ce se speculează.    

"Am o gută de 7-8 ani de zile şi de asta stau cu piciorul în apă. În plus, atunci am avut o luxaţie la piciorul drept. Am fost la urgenţe şi mi s-a spus să ţin gheaţă cu faşă elastică. Mi-a pus soţia acasă, când am plecat la serviciu, dar gheaţa s-a topit şi am rugat-o pe femeia de serviciu să-mi lege o altă faşă. Pe masă nu este ojă, ci o sticluţă cu ulei. Am acte medicale care îmi dovedesc spusele“, susţine directorul.

Loading...

Citește și

  • Cristina Ciobanu

    Şi pentru un post amărât de infirmier trebuie să dai şpagă cuiva. De exemplu, directoarei de protecţie socială din primărie. S-a întâmplat la Târgu Jiu, din 2007 până acum.

  • stadion, targu jiu, gorj

    Creşte ca Făt-Frumos! Stadionul Municipal din Târgu Jiu capătă contur pe zi ce trece. Peluzele au fost, deja, ridicate şi se lucrează la acoperiş, iar structura tribunelor principale a fost înălţată. Constructorii şi reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu dau asigurări că noul stadion va fi gata în primăvara lui 2017.

  • Vasile Horga, fost parlamentar și membru PNL și fiica acestuia, Gabriela Maria Horga au intrat în atenția ANAF-ului după ce în contul firmei pe care o dețineau cei doi au fost înregistrate peste 2,2 milioane de lei veniți din partea Primăriei Târgu-Jiu.

  • Zi de coşmar pentru poliţistul Constantin Lăpădat, din Băleşti, judeţul Gorj. Bărbatul de 36 de ani s-a văzut nevoit să-şi îngroape deodată soţia, copilaşul şi soacra. Într-o clipă de nebunie, femeia, şi ea poliţistă, şi-a ucis mama şi pruncul, apoi s-a sinucis. Miercuri, 1 august, cei trei au fost înmormântaţi.