Un director din Primăria Târgu-Jiu, surprins în timp ce femeia de serviciu îi face pedichiura

Ultima actualizare:

    Directorul Marian Rotaru în timp ce femeia de serviciu îi îngrijeşte picioarelefoto: scandaldegorj.ro
Directorul Marian Rotaru în timp ce femeia de serviciu îi îngrijeşte picioarelefoto: scandaldegorj.ro

Direcţia de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu s-a transformat în salon de înfrumuseţare sau cel pu'in asta reiese dintr-o imagine publicată în presa locală. Directorul Marian Rotaru apare într-o fotografie care circulă pe reţelele de socializare în care i se face pedichiura chiar în biroul său. Cea care se ocupă de unghiile şefului nu este nicidecum o angajată cu studii în domeniu, ci o femeie de serviciu din unitate.

Primarul din Târgu Jiu a luat foc după ce o imagine cu un director al său face vâlvă în mediul online. Este vorba despre Marian Rotaru, şeful Direcţiei patrimoniu care este ajutat să-şi facă pedichiura de o angajată care în mod normal se ocupă să facă curăţenie în birouri. "Voi cere o nota explicativă. Nu e o imagine care face cinste nici Direcţiei, nici Primăriei municipiului Târgu Jiu“, a spus Marcel Romanescu, primarul oraşului, despre această fotografie, publicată şi pe site-ul Scandaldegorj.ro.   

La rândul său, directorul surprins în acea imagine se scuză şi spune că imaginea este veche şi nu este nici pe departe ceea ce se speculează.    

"Am o gută de 7-8 ani de zile şi de asta stau cu piciorul în apă. În plus, atunci am avut o luxaţie la piciorul drept. Am fost la urgenţe şi mi s-a spus să ţin gheaţă cu faşă elastică. Mi-a pus soţia acasă, când am plecat la serviciu, dar gheaţa s-a topit şi am rugat-o pe femeia de serviciu să-mi lege o altă faşă. Pe masă nu este ojă, ci o sticluţă cu ulei. Am acte medicale care îmi dovedesc spusele“, susţine directorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net