Un deținut a încercat să se sinucidă la Vaslui. Faptele groaznice de care este acuzat

penitenciarul_vaslui.jpg

Penitenciarul Vaslui
Etajul din Penitenciarul Vaslui unde bârlădeanul pedofil a încercat să-și ia viața
Foto: digi24.ro
Citeste tot despre: 

Un deținut al Penitenciarului Vaslui a fost salvat în extremis de gardieni și dus la Spitalul Județean de Urgență după ce a încercat să se sinucidă prin spânzurare. Bărbatul în vârstă de 44 de ani este un om de afaceri din Bârlad care a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru că și-a supus fata de 15 ani la perversiuni sexuale timp de doi ani.

Bărbatul se află acum în comă profundă, la spitalul din Vaslui, iar medicii sunt rezervați în privința evoluției sale relatează vremeanoua.ro. Deținutul a fost găsit spânzurat de cei din Penitenciar, care l-au dat jos din ștreang și au început manevrele de resuscitare, până la venirea ambulanței. Totuși, la venirea echipajului de prim-ajutor pedofilul era în stop cardio-respirator. Peste 20 de minute au durat apoi manevrele de resuscitare ale membrilor echipajului de pe ambulanță iar în cele din urmă care au reușit să-l aducă la viață pe sinucigaș.

Deținutul sinucigaș este condamnat pentru că și-a abuzat fiica de 15 ani!

Potrivit anchetei începute în urma faptei, bărbatul a încercat să-și pună capăt zilelor după ce, pe 9 iunie, a fost condamnat de Curtea de Apel Iași la 15 ani închisoare pentru că și-a violat fiica timp de doi ani. Magistrații ieșeni au schimbat condamnarea dată, în luna februarie 2021, de Judecătoria Bârlad, prin care pedofilul era condamnat la doar opt ani de închisoare. Apelul făcut de Parchetul Bârlad și de inculpat a fost judecat la Curtea de Apel Iași, iar decizia, primită săptămâna trecută, pe 9 iunie, l-a dărâmat pe autorul oribilelor fapte. Surse apropiate familiei spun că bărbatul a intrat într-o depresie cruntă, după ce a văzut că pedeapsa pentru fapta sa a fost aproape dublată de magistrații ieșeni și a clacat psihic. Gestul său de a încerca să-și pună capăt zilelor era deci așteptat de cunoscuți.

Povestea abuzurilor făcute de omul de afaceri asupra copilului său

Bărbatul a început să-și abuzeze sexual propriul copil încă de când fata avea 13 ani! Copila nu a spus nimănui, de teamă, mai ales că tatăl a amenințat-o de mai multe ori că o va omorî atât pe ea, cât și pe mama sa, dacă va dezvălui cele petrecute, iar el se va sinucide. De altfel, mama fetei a sesizat în comportamentul tatălui ceva suspect, iar pe 19 mai 2020, a găsit în telefonul soțului mesaje agresive, de amenințare cu moartea, trimise fetei. Când a întrebat-o pe fată, aceasta a spus mamei tot ce i se întâmpla, precizând că era îngrozită de amenințările tatălui și credea că nu mai are scăpare! Imediat după ce a fost chemată poliția, atât el cât și fata – la ordinul său, au șters mesajele din telefoane, dar acestea au fost recuperate la percheziția electronică făcută în timpul cercetărilor!

 

 

Citiți și

 

Cum ne ferim copiii de pedofili. La fiecare patru zile, un minor e abuzat sexual

 

Copii abuzaţi sexual şi bătuţi de educatori. Educatoarea de la «Delfinul» spune că totul este o înscenare

Loading...
 
 

Citește și

  • O femeie de 40 de ani din comuna Bărcăneşti, judeţul Ialomiţa, s-a sinucis, după ce a luat câteva înghiţituri din substanţa letală Furadan.

  • Ce poate fi mai oribil decât să agresezi sexual un copil fără apărare? Mai multe ţări ale Uniunii Europene au găsit o metodă de-a dreptul inedită de a le tăia avântul pedofililor cu ajutorul castrării chimice. Şi România a început să cocheteze cu această idee.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1