Un copil de doi ani a căzut de la etajul 9. Era acasă cu unul dintre părinţi

ambulanta.jpg

ambulanta
Copilul a fost transportată la spital
Foto: arhivă personală

Accident cumplit la iaşi! Un copil în vârstă de doi ani a căzut de la etajul 9 al unui apartament. Tragedia s-a produs luni seara în jurul orei 20.00, în carierul ieşean Alexandru cel Bun. Iniţial, micuţul a răspuns manevrelor de resuscitare , însă după doar 10 minute, medicii au contstat decesul.

La scurt timp după producerea accidentului, la faţa locului a fost trimis un echipaj medical, care l-a găsit pe băiat în stop cardiac şi a început imediat resuscitarea. Băiatul a răspuns manevrelor de resuscitare timp de 10 minute, însă ulterior a intrat din nou în stop cardiac. Medicii au constatat, în cele din urmă, decesul.

"În jurul orei 19.50, un apel la numărul de urgenţă a anunţat că un copil în vârstă de doi ani a fost victima unei căzături de la înălţime. A intervenit o ambulanţă cu medic, care a găsit pacientul în stop cardio-respirator, a început manevrele de resuscitare şi a decis transferul imediat la unitatea medicală”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi. Băiatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi pentru îngrijire, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru el

Potrivit unui vecin, copilul era acasă cu tatăl său, mama sa fiind plecată la serviciu.

Polițiștii din Iași continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

 

Citeşte şi:

 

Copil de doi ani, căzut de la etajul al doilea, prins miraculos în brațe de un adolescent! VIDEO

Elev olimpic la matematică, mort după ce a căzut de la etajul 4 al unui hotel din Hunedoara

 

Loading...

Citește și