Un copil de 13 ani a căzut de la zece metri înălţime, în zona unei cariere de piatră. A fost găsit inconştient de pompieri

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Un copil în vârstă de 13 ani a căzut de la zece metri înălţime, vineri, în zona unei cariere de piatră din judeţul Tulcea, el fiind găsit inconştient de către pompieri. Victima a fost preluată de elicopterul SMURD care l-a dus la Spitalul Judeţean Constanţa.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, vineri, a fost solicitat sprijinul pompierilor întrucât în zona carierei de piatră din localitatea Malcoci, un minor a căzut de la înălţime. 

“La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială de stingere cu accesorii pentru alpinism şi un echipaj SAJ tip C. Victima, în vârstă de 13 ani, căzut de la aproximativ 10 metri, a fost recuperată rapid de către salvatori şi predată echipajului SAJ în stare de inconştienţă”, se arată în comunicatul ISU Tulcea.

 Copil a fost preluat de către elicopterul SMURD de la Constanţa care a venit în sprijinul echipelor de intervenţie şi dus la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale. 

 Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a transmis că băiatul s-ar fi rănit în timp ce se juca cu alţi doi copii în zona carierei de piatră, iar la un moment dat a căzut de la înălţime. 

 Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs evenimentul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net