Un bărbat din Gorj, împușcat de trei ori de polițisti, după ce i-a atacat cu o furcă

Ultima actualizare:

    Foto: arhivă Click!
Foto: arhivă Click!

Un bărbat de 40 de ani din comuna Borăscu, județul Gorj, a fost împușcat de trei ori de polițiști, în ambele picioare și în piept, după ce i-a amenințat pe aceștia cu o furcă și a asmuțit câinele asupra lor.

După un prim foc de avertizare, care nu l-a oprit pe bărbat, polițiștii l-au împușcat în piciorul drept. Chiar și rănit, acesta a înfipt furca în mașina Poliției. Oamenii legii l-au împușcat apoi și în celălalt picior, dar și în piept, iar bărbatul a fost dus la spital, în stare gravă, dar conștient. Glonțul din piept i-ar fi performat un plămân, notează observator.tv.

Cumnata bărbatului împușcat a fost cea care a sunat la Poliție, după ce respectivul intrase peste ea în curte și furase o remorcă ce îi aparținea fratelui lui, în contul unei presupuse datorii. Vizita primită de la polițiști l-a scos din sărite pe bărbat, care a dat drumul câinelui din lanț, și-a luat furca și a încercat să-i atace. După ce a lovit mașina, furia lui s-a revărsat și asupra celor doi polițiști, care au apelat în ultimă instanță la armele din dotare.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net