Un bărbat din Botoșani de 29 de ani a înjunghiat trei persoane, iar una dintre acestea a murit la spital

ambulance-1005433_1920.jpg

Foto Pixabay.com
Citeste tot despre: 

Un bărbat de 29 de ani este cercetat de poliţiştii din Botoşani după ce a înjunghiat trei persoane, iar una dintre acestea a murit la spital. Conflictul a pornit după ce persoanele respective, toate din judeţul Iaşi, veniseră la casa agresorului pentru a convinge o tânără care locuia cu acesta să renunţe la relaţia cu el.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Flămânzi au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza satului Boscoteni, comuna Frumuşica, are loc un conflict între mai mulţi tineri.
“Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au depistat şi preluat în custodie un tânăr de 29 de ani, despre care s-a stabilit că a agresat prin injunghiere trei persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 35 ani, toate din judetul Iaşi. Cercetarile efectuate au stabilit că victimele se deplasaseră la domiciliul autorului cu intenţia de a purta discuţii cu o tânără care locuia la acesta, în scopul convingerii acesteia sa renunte la relaţia  pe care o avea cu autorul. Între autor şi victime a izbucnit un conflict spontan, pe fondul căruia s-a produs agresiunea”, a transmis IPJ Botoşani. 
Cele trei victime au fost transportate la spital, iar unul dintre cei înjunghiaţi a murit. 
Agresorul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de omor şi tentativă la omor, potrivit news.ro.
 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1