Un bărbat aflat în autoizolare și-a provocat singur răni apoi a scuipat cadrele medicale! A ajuns în stare critică

Ultima actualizare:

    Un bărbat aflat în autoizolare s-a autoaccidentat și a intrat în Spitalul Hârşova ameninţând şi scuipând mediciiFoto: Facebook
Un bărbat aflat în autoizolare s-a autoaccidentat și a intrat în Spitalul Hârşova ameninţând şi scuipând mediciiFoto: Facebook

Scene revoltătoare! Managerul Spitalului Orăşenesc Hârşova, Andrei-Bogdan Zidaru, a anunţat luni noapte că solicită comandamentului pentru situaţii de urgenţă asigurarea pazei instituţiei, după ce un individ aflat în autoizolare s-a autoaccidentat, apoi a intrat în unitatea medicală și a scuipat și jignit cadrele medicale care au încercat să îl ajute.

"Pe timp de pandemie, personalul medico-sanitar trebuie să facă faţă unor situaţii extreme, neprevăzute (...). Individul (...), aflat în a treisprezecea zi de autoizolare, s-a autoaccidentat, a pătruns grav rănit în incinta spitalului ameninţând, jignind şi scuipând medici şi asistente deopotrivă, oameni care erau acolo pregătiţi să-i salveze viaţa. Oameni care au continuat să îşi facă treaba, indiferent de ameninţările acestuia şi de faptul că se expun unui caz suspect de COVID-19", a  Andrei-Bogdan Zidaru pe pagina de Facebook a Spitalului Orăşenesc Hârşova.

Bărbatul a trebuit să fie stabilizat din punct de vedere medical pe treptele spitalului, pentru că a fost imposibil să fie tratat în altă parte. Acesta a pierdut mult sânge și a ajuns în stare critică. Comportamentul iresponsabil al pacientului agresiv a dus la intrarea în autoizolare a şase angajaţi ai spitalului.

"Solicităm public întocmirea unui dosar penal"

"Rezultatul? 6 angajaţi ai spitalului, nevinovaţi, care şi-au făcut treaba cu maximă dăruire, aflaţi acum în autoizolare până la sosirea veştilor (rezultatele testării la COVID-19). Şi, bineînţeles, acest individ, stabilizat, teafăr şi izolat până la aflarea rezultatelor (...) Aceşti oameni (cadrele medicale n.r) sunt nişte eroi şi trebuie trataţi ca atare! Nu înjuraţi, nu scuipaţi, nu batjocoriţi, nu umiliţi, nu expuşi la agenţi patogeni fără echipamente de protecţie, nu minţiţi în dauna propriei sănătăţi. De asemenea, mulţumim organelor competente pentru intervenţia rapidă. (...) Solicităm public întocmirea unui dosar penal pentru acest individ care a riscat vieţile oamenilor care l-au salvat astăzi. Ne va fi din ce în ce mai greu să continuăm în aceste condiţii. Este nevoie de mult calm şi înţelegere. În cursul zilei de mâine va fi solicitată comandamentului pentru situaţii de urgenţă prezenta armatei (sau a unei alte autorităţi) pentru a asigura paza instituţiei", a mai spus Andrei-Bogdan Zidaru, potrivit Digi24.

Citește și

România se află în scenariul 4. Ce măsuri noi vor intra în vigoare

Declarația pe proprie răspundere. Chiar dacă o completăm online, tot trebuie să o semnăm de mână!

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net