Un autocar plin cu copii s-a blocat pe munte

autocar_sinaia.jpg

Un autocar plin cu pasageri s-a blocat în Sinaia, la cota 1400
Citeste tot despre: 

Un autocar cu 40 de copii a rămas blocat în zona Cota 1400, la Sinaia. Șoferul autocarului este cel care a cerut ajutorul autorităților.

Copiii au vârste mici, fiind școlari. Echipajele de salvare alături de forțele Jandarmeriei urmează să transporte copiii la hotelul Cota 1400, urmând ca apoi să deblocheze autocarul, potrivit unuia dintre salvatori, Paul Dorneanu.

Copiii sunt blocați încă din jurul orei 18:30. Este vorba de cunoscutul drum al Cotei 1400, unde foarte mulți turiști rămân blocați, potrivit Digi 24. Se pare că 
drumul unde pasagerii autobuzului au rămas blocați a fost închis de autorităţi din cauza condiţiilor meteo.
Cei 40 de turişti sunt cazaţi chiar la un hotel de la Cota 1400 motiv pentru care autocarul a urcat pe drumul închis de autorităţi. Şoferul a anunţat că nu mai poate înainta din cauza poleiului şi a zăpezii îngheţate, aşa că a decis să ceară ajutor. La intervenţie vor participa mai mulţi voluntari cu maşini de mare putere care au mai salvat turişti aflaţi în situaţii similare. La Sinaia a plouat torenţial, iar zăpada care s-a depus la sol a îngheţat, potrivit adevarul.ro. Astfel, mai multe drumuri au fost închise de către autorități.
 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1