Un autocar cu 37 de pasageri şi un microbuz au derapat şi au ieşit în decor pe DN7

Ultima actualizare:

    Autocarul a ajuns în şanţ
Autocarul a ajuns în şanţ

Două accidente uşoare s-au petrecut ieri pe tronsonul de drum naţional Deva - Orăştie. Un microbuz s-a răsturnat în afara şoselei, iar trei dintre psageri au fost răniţi. La scurt timp, un autoar cu 37 de călători a ieşit în decor, dar niciunul dintre ei nu a fost rănit.

Cele două accidente au avut loc aproape simultan pe DN7, după ce şoferii nu au adaptat viteza la condiţiile de trafic rutier, în timpul ploii.

Un pasager al microbuzului răsturnat a fost transportat la spitalul din Orăştie, iar alte două persoane din vehicol au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Dupa câteva minute de la prima intervenţie, echipajele de salvare au fost solicitate la un alt accident rutier petrecut tot la Orăştie.

Un autocar, în care se aflau 37 de pasageri, a ieşit de pe drum, a intrat în şantul de pe margine şi a lovit cu partea laterală un gard.

Călătorii au scăpat teferi, dar până la intervenţia pompierilor nu au putut ieşi din autocar, pentru că uşa era blocată de gardul metalic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net