Un angajat al Peniteciarului Rahova a luat mită 12.000 euro ca să bage droguri în închisoare

Ultima actualizare:

Un angajat al Penitenciarului Spital București Rahova a ajuns chiar el după gratii, după ce a fost prins luând mită 12.000 de euro de la rudele unui deținut. Scopul era să ajungă în închisoare un pachet cu obiecte și substanțe interzise în regimurile de executare a pedepselor privative de libertate.

Luni, Adrian Antonio Bulearcă a fost prins în flagrant de  procurorii DNA, în timp ce a primit de la doi martori, în parcarea unui supermarket din Capitală, suma de 12.000 euro, trei telefoane mobile şi un plic conţinând 50 de grame de droguri.

Procurorii au pus în mișcare acțiunea penală și l-au reținut pentru 24 de ore pe Bulearcă, sub acuzația de luare de mită. Anchetatorii au stabilit că, în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021, Bulearcă ar fi acceptat să primească mită pentru a introduce 50 de grame de droguri în Penitenciarul Rahova, ca să le dea unui deținut. Angajatul a fost prezentat în cursul zilei de marți Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net