Ultimele cuvintele ale lui Bogdan Gigină pentru mama sa! S-a împlinit un an de la moartea acestuia

10698519_895750217136504_7362631601563078492_n.jpg

Bogdan Gigină a murit la doar 28 de ani
FOTO: Arhiva personală

Joi (20 octombrie), s-a împlinit un an de când Bogdan Gigină a murit, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă, în timp ce deschidea coloana oficială a lui Gabriel Oprea.

Zi neagră pentru familia polițistului Bogdan Gigină, care a comemorat un de la cumplitul accident în care și-a pierdut viața fiul lor. Mama acestuia, Carmen Gigină, a rememorat într-o postare pe Facebook ultima convorbire avută cu fiul său în urmă cu un an, înainte ca tânărul să moară într-un accident de motocicletă în timp ce se afla în coloana care îl însoţea pe Gabriel Oprea.

„În urmă cu un an, la această oră am vorbit cu Bogdan pentru ultima dată. Mi-a spus că nu s-a retras din teren, că o va face. Eram îngrijorată pentru că ploua abundent. Mi-a răspuns doar «Mama, nu-ţi fă griji, ne auzim când mă retrag»”, a scris Carmen Gigină pe pagina personală de Facebook.

Tatăl lui Bogdan Gigină și zeci de polițiști de la Brigada Rutieră au depus flori la locul accidentului în care acesta și-a pierdut viața în urmă cu un an.

Este greu să vorbeşti despre Cosmin la trecut. Îi simţim lipsa în fiecare zi.  E greu. Mergem să îi aprindem o lumânare şi să îi spunem că îi simţim lipsa în fiecare zi. Să îi spunem că o să îl păstrăm în sufletul nostru pentru totdeauna'', a declarat cms. şef Ovidiu Muntean de la Brigada de Poliţie Rutieră a Municipiului Bucureşti, conform stiri.tvr.ro.

Loading...
 
 

Citește și

  • bogdan gigina

    Moartea fulgerătoare a lui Bogdan Gigină a stârnit un val de ură împotriva guvernanților și, în special, a vicepremierului Gabriel Oprea. Cei care știu ce înseamnă să urci pe un motor îi critică dur pe șefii polițistului și spun că n-au făcut altceva decât să-l trimită la moarte, pe o ploaie care turna cu găleata.

  • bogdan gigina politia rutiera

    Un an de la moartea lui Bogdan Gigină. Aproximativ 50 de poliţişti de la Brigada Rutieră şi tatăl lui Bogdan Gigină, au aprins lumânări, joi, 20 octombrie, în locul unde, în urmă cu un an, tânărul agent şi-a pierdut viaţa în dispozitivul de însoţire a maşinii vicepremierului Gabriel Oprea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1