Uite cum va fi vremea în minivacanţa de 1 mai

Ultima actualizare:

    De Litoralul autohton se pare  că sunt ataşaţi  doar tinerii
De Litoralul autohton se pare că sunt ataşaţi doar tinerii

Vremea va fi caldă în următoarele 10 zile, cu temperaturi peste cele normale pentru această perioadă şi ploi relativ puţine în majoritatea regiunilor, potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă până la 3 mai.

Banat

Maximele vor ajunge la 25 de grade Celsius, între 26 şi 29 aprilie. Se răceşte uşor în primele zile ale lui mai, dar temperaturile rămân peste cele normale, şi vor exista perioade scurte de instabilitate, cu ploi moderate cantitativ (între 22 şi 24 aprilie şi la începutul lui mai).

Crişana

Maximele depăşesc 26 de grade, iar minimele se vor situa peste 10 grade Celsius. Va ploua în averse, între 21 şi 24 aprilie şi la începutul lui mai.

Transilvania

Puţin mai rece în această zonă, cu 22 de grade între 26 şi 29 aprilie. Instabilitatea atmosferică va exista pe durat întregului interval, cu probabilitate mai mare de ploaie în zilel care urmează.

Dobrogea

Temperaturile maxime sunt mai scăzute decât în alte zone, de aproximativ 20 grade Celsius, însă riscul de a ploua este şi el mai redus - căderi scurte şi pe arii restrânse, la începutul şi sfârşitul celor 10 zile cuprinse în prognoză.

Maramureş şi Moldova

Maxime de 22 de grade Celsius, cu ploi în primele zile (Moldova) şi posibil la începutul lui mai (Maramureş).

Muntenia şi Oltenia

Vreme caldă, în special în Oltenia, unde se depăşesc 24 de grade Celsius. Instabilitatea atmosferică este redusă în ambele zone, iar ploile vor fi slabe şi cel mai probabil, vor cădea în a doua parte a zilei şi mai ales în zonele deluroase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net